Μπασδάνης στο Radio Marconi 96,1: Δεν αφορά εμένα η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ! Καλοδεχόμενο και τρίτο ψηφοδέλτιο

ΑΚΟΥΣΤΕ το ΗΧΗΤΙΚΟ

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε το πρωινό της Παρασκευής στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, ο εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλης Μπασδάνης.

Ερωτηθείς σχετικά με την πρόσφατη ανακοίνωση της ΝΟΔΕ, μέσω της οποίας ξεκαθαρίστηκε ότι δεν θα υπάρξει ανάμειξη στις Επιμελητηριακές εκλογές, με αιχμές έναντι μεθοδευμένων προσπαθειών κάποιων που αυτοπαρουσιάζονται ως στελέχη της για ψηφοθηρικούς σκοπούς, ο κ. Μπασδάνης, αν και δεν θέλησε να την σχολιάσει, ξεκαθάρισε ότι η ανακοίνωση δεν αφορά τον ίδιο, δείχνοντας ταυτόχρονα το ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον Τρύφωνα Πλαστάρα.

Σχολιάζοντας το αποκλειστικό δημοσίευμα του e-Volos.gr για τρίτο ψηφοδέλτιο “σφήνα” στα δύο ήδη υπάρχοντα, ο κ. Μπασδάνης το χαρακτήρισε “καλοδεχόμενο”, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “όσες περισσότερες προτάσεις υπάρχουν, θέλουμε να τις ακούσουμε”.

Ο κ. Μπασδάνης, ο οποίος συνομίλησε και με αρκετούς ακροατές, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι για πρώτη φορά θα στηθούν κάλπες τόσο στην Σκιάθο, για να εξυπηρετηθούν οι επαγγελματίες των Β. Σποράδων, όσο όμως και στον Αλμυρό στις 9 Δεκεμβρίου, ενώ στο Βόλο στις 10 και 11 του μήνα, κάνοντας όμως ιδιαίτερη αναφορά και στην άποψή του υπέρ της δημιουργίας Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων στη Σκιάθο.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο Radio Marconi 96,1 F.M.:

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει