Μπουκώρος στο Marconi 96,1: Μου κάνει εντύπωση ότι ο υπουργός, τί είπε για τον Διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου

HXHTIKO: “Στο ίδιο κόμμα είναι εν πάσει περιπτώσει, ας τα βρουν…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη μίλησε ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Χρήστος Μπουκώρος στον απόηχο της συζήτησης στη βουλή της επίκαιρης ερώτησής του σχετικά με την καύση RDF από την ΑΓΕΤ.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μπουκώρος είπε χαρακτηριστικά: “Μου κάνει εντύπωση ότι ο υπουργός τί είπε πίσω από αυτά που είπε με ευγένεια; Είπε ότι ο διοικητής του Νοσοκομείου χρησιμοποιεί μελέτες για άλλο αντικείμενο, για να αποδείξει ότι το RDF είναι καρκινογόνο. Το είπε ευθέως, ευθαρσώς ο κ. Φάμελλος…”.

Ερωτηθείς από τον Γιώργο Κουμιώτη εάν ο ίδιος πιστεύει σε μια τέτοια συμπεριφορά του κ. Δραμητινού, ο κ. Μπουκώρος απάντησε “Εγώ τί να πω; Δεν έχω τα στοιχεία, ούτε είδα τις μελέτες, ούτε διάβασα αναλυτικά τις μελέτες του κ. Δραμητινού, ο υπουργός το είπε αυτό το πράγμα, που προφανώς γνωρίζει ποιές μελέτες επικαλείται ο κ. Δραμητινός. Στο ίδιο κόμμα είναι εν πάσει περιπτώσει, ας τα βρουν. Δεν μπορεί όμως να παίζουμε με την κοινή γνώμη. Ούτε μπορεί να πηγαίνουμε στα συλλαλητήρια να λέμε άλλα και στις συσκέψεις να λέμε άλλα. Εγώ τουλάχιστον δεν το κάνω…”.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα από την συνέντευξη στο Radio Marconi 96,1 F.M.:

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει