ΧΑΜΟΣ στα ΕΡΤΖΙΑΝΑ!! Άμεση παρέμβαση του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού στον υπουργό Πλεύρη, για τον Στεφανιογράφο του Νοσοκομείου Βόλου

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Οι διοικήσεις των Νοσοκομείων είναι εκείνες οι οποίες πρέπει να λειτουργήσουν τα μηχανήματα. Και οφείλουν να τα λειτουργήσουν, γιατί γίνεται η προμηθεία του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού από το ΕΣΠΑ, αλλά με τη δέσμευση να λειτουργήσει…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. κλήθηκε το πρωινό της Πέμπτης από τον Γιώργο Κουμιώτη ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, με στόχο την παρέμβασή του στον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, ώστε να λειτουργήσει επιτέλους στο Νοσοκομείο του Βόλου ο Στεφανιογράφος, ο οποίος χρηματοδοτήθηκε, μέσω της Περιφέρειας Θεσσαλίας, από το ΕΣΠΑ και έχει παραδοθεί στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο.

Ο κ. Αγοραστός δεσμεύτηκε να επικοινωνήσει προς τούτο με τον υπουργό και εξήγησε ότι “οι διοικήσεις των Νοσοκομείων είναι εκείνες οι οποίες πρέπει να λειτουργήσουν τα μηχανήματα. Και οφείλουν να τα λειτουργήσουν, γιατί γίνεται η προμηθεία του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού από το ΕΣΠΑ, αλλά με τη δέσμευση να λειτουργήσει…”!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει