Χρ. Μπουκώρος: Οι Έλληνες περιμένουν πολλά από τη Νέα Δημοκρατία

Με αφορμή τις εσωκομματικές διαδικασίες, ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Χρήστος Μπουκώρος έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Οι εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία, τόσο στη Μαγνησία όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα, απέδειξαν περίτρανα ότι η Νέα Δημοκρατία παραμένει το μόνο πλειοψηφικό, μαζικό, γνήσιο λαϊκό και σύγχρονο φιλελεύθερο κόμμα της χώρας. Η μαζική προσέλευση των μελών της Νέας Δημοκρατίας στις κάλπες, παρά τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις συμμετοχής στις διαδικασίες, αποδεικνύει ότι οι Έλληνες πιστεύουν ακράδαντα ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη παράταξη που μπορεί να βγάλει τη χώρα από το τέλμα. Οι πολίτες πιστεύουν ότι με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία στην κυβέρνηση μπορούμε να ελπίζουμε ξανά.

Θα ήθελα, μετά το πέρας των διαδικασιών, να σφίξω το χέρι και να συγχαρώ θερμά έναν – έναν όλους τους πολίτες που συμμετείχαν στις χθεσινές μας διαδικασίες. Επίσης, συγχαίρω θερμά για την επανεκλογή του τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Δημοσθένη Νταόπουλο, καθώς και όλα τα νέα μέλη της ΝΟΔΕ Μαγνησίας για την εκλογή τους. Θερμά συγχαρητήρια και σε όλους τους Πρόεδρους ΔΗΜ.Τ.Ο, καθώς και σε όλα τα μέλη των ΔΣ των ΔΗΜ.Τ.Ο.

Επίσης, συγχαίρω θερμά και όσους συμμετείχαν χωρίς να εκλεγούν, με τη βεβαιότητα ότι συμμετείχαν σε μια μεγάλη δημοκρατική διαδικασία δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους. Όλοι μαζί ενωμένοι προχωράμε μπροστά. Η Ελλάδα και οι Έλληνες περιμένουν πολλά από όλους μας. Πάμε όλοι μαζί δυνατά, μαζικά και πάντα μπροστά!», καταλήγει η ανακοίνωση του βουλευτή Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστου Μπουκώρου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει