Διανομή κρέατος σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες του Δήμου Βόλου

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Με απόφαση του Δημάρχου Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέου στο πλαίσιο της πολιτικής της Δημοτικής Αρχής για κοινωνική προστασία και αλληλεγγύη και με οδηγό την βούληση να μην υπάρξει καμία οικογένεια που θα στερηθεί των βασικών για το Πασχαλινό της τραπέζι ο Δήμος Βόλου την Μεγάλη Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021, στις 10 το πρωί στα Δημαρχεία Βόλου και Νέα Ιωνίας θα προχωρήσει στη διανομή κρέατος σε οικογένειες του Δήμου μας που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και αδυνατούν να ανταπεξέλθουν σε βασικές ανάγκες, με την κρίση της πανδημίας να κορυφώνεται.

Οι οικογένειες που θα λάβουν τη βοήθεια σε τρόφιμα είναι αυτές των οποίων οι δικαιούχοι είναι ενταγμένοι σε πρόγραμμα οικονομικής αδυναμίας του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Βόλου και ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Βόλου, καθώς και από τις υπόλοιπες κοινωνικές δομές του Δήμου Βόλου. Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν και τηλεφωνικά.

Τέλος σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη παροχή προς τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας είναι έκτακτη και ανεξάρτητη από τις πάγιες παροχές που γίνονται από τις αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Βόλου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει