ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ: Νέα δεδομένα στη χρήση αθλητικών χώρων

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Σύμφωνα με δημοσίευση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού από 31.05.2020, υπάρχουν νέα δεδομένα, όσον αφορά στην λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων και την δυνατότητα χρήσης των, τόσο από Αθλητικούς Συλλόγους όσο και από τους Δημότες.

Όλες πλέον, οι εν λειτουργία αθλητικές εγκαταστάσεις  είναι προσβάσιμες από Αθλητές και Αθλούμενους, ανεξαρτήτου ηλικίας, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού από την Τρίτη 02.06.2020

Επειδή  ηλικιακά όρια πλέον δεν υπάρχουν, πρέπει οι Σύλλογοι να ενεργήσουν, όπως ακριβώς είναι ήδη γνωστό (ιατρική βεβαίωση, κατάθεση κατάστασης αθλητών , ημερήσια  ονομαστική κατάσταση εισερχομένων στην εγκατάσταση), για τους επιπλέον αθλητές προκειμένου να τους επιτραπεί η είσοδος.

Οι αθλούμενοι (πολίτες), θα πρέπει να συμπληρώσουν το Δελτίο Καταγραφής Αθλουμένου  και να το φέρουν μαζί τους, μαζί με έγγραφο ταυτοπροσωπίας και να τα επιδεικνύουν σε τυχόν έλεγχο. Σε αυτή την κατηγορία συμπεριλαμβάνονται και οι ομάδες παλαίμαχων αθλητών ομαδικών αθλημάτων.

Για αθλούμενους/ες κάτω των 13 ετών οι οποίοι/ες δεν έχουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας, δεν απαιτείται η συμπλήρωση του ιατρικού ιστορικού και η προσκόμιση σχετικής ιατρικής βεβαίωσης. Στην περίπτωση αυτή, επιτρέπεται η πρόσβαση στην αθλητική εγκατάσταση με την εγγραφή από τον συνοδό των στοιχείων του αθλούμενου στον Κατάλογο Εισερχομένων-Εξερχομένων που διατηρεί η εγκατάσταση, για ενδεχόμενη ιχνηλάτηση.

Το Δελτίο μπορούν οι αθλούμενοι να το προμηθεύονται από την Δ/νση Αθλητισμού, τις Αθλητικές Εγκαταστάσεις ή στον κάτωθι σύνδεσμο
https://gga.gov.gr/images/Deltio_Katagrafis_V3.pdf

Για την ομαλότερη μετάβαση στην  λειτουργία και οργάνωση,

Για τους αθλητικούς συλλόγους θα τηρηθούν τα προγράμματα προπόνησης της αθλητικής περιόδου 2019-2020.

Για την άθληση των πολιτών
√ Στάδιο ΕΑΚ Δευτέρα-Παρασκευή 7.30-13.00  και 16.00-18.00 σε συγκεκριμένες διαδρομές που θα υποδεικνύονται από τους υπεύθυνους της εγκατάστασης
√ Αθλητικό Κέντρο «΄Ολγα Βασδέκη»
Δευτέρα-Παρασκευή 08.00-13.00 και 16.00-20.00
√ Αθλητικά Πάρκα (πχ Χιλιαδούς) ελεύθερη πρόσβαση σε περιμετρικό διάδρομο, γήπεδα μπάσκετ, βόλλεϋ και ελεύθερα όργανα γυμναστικής, πάντα τηρουμένων των σχετικών οδηγιών.

Γήπεδα τέννις κατόπιν τηλεφωνικής κράτησης ή άδειας εισόδου από τον υπεύθυνο της εγκατάστασης

Υπενθυμίζουμε το Δελτίο Καταγραφής Αθλούμενου και το έγγραφο ταυτοπροσωπίας

Παρακαλούμε για περισσότερες λεπτομέρειες να συμβουλευτείτε και τις σχετικές οδηγίες της ΓΓΑ.
https://gga.gov.gr/grafeio-tupou/deltia-tupou/3013-2020-05-31-13-23-30

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για το καλλίτερο δυνατό αποτέλεσμα και ευχαριστούμε για την υπευθυνότητα και την συνεργασία όλων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ

ΑΝΤΡΕΑΣ ΖΕΡΒΑΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει