Δημοτική Αρχή Βόλου: “Πράσινο φως” από την Εισαγγελία για την συνέχιση των έργων στην Καραμπατζάκη

“Προειδοποιούμε όλους όσοι σχεδιάζουν τη συνέχιση της παρεμπόδισης του Δημοτικού έργου να μην το πράξουν, γιατί θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του Νόμου…”

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Έπεσαν οι μάσκες και αποκαλύφθηκαν οι πραγματικές προθέσεις όλων αυτών που δηλητηριάζουν το κλίμα και δυναμιτίζουν την κοινωνική ειρήνη μετά τη σημερινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Βόλου, κ. Καντά, με την συμμετοχή εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής, εκπροσώπων κατοίκων της οδού Καραμπατζάκη και εκπροσώπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

Όλες οι ενέργειες της Δημοτικής Αρχής κρίθηκε ότι είναι ΝΟΜΙΜΕΣ και από την Εισαγγελία δόθηκε το πράσινο φως για συνέχιση των εργασιών και γι’ αυτό καλούμε τους πολίτες να μην πέφτουν θύματα της παραπληροφόρησης των γνωστών πολιτικών απατεώνων και των «μπαχαλάκηδων», που εξυπηρετούν ιδιοτελή συμφέροντα.

Προειδοποιούμε όλους όσοι σχεδιάζουν τη συνέχιση της παρεμπόδισης του Δημοτικού έργου να μην το πράξουν, γιατί θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του Νόμου.

Η Δημοτική Αρχή εξήντλησε όλα τα περιθώρια διαλόγου και διαβούλευσης, ακόμα και χθες παρουσίασε αναλυτικά τους σχεδιασμούς της για την περιοχή, αλλά συνάντησε την αρνητική στάση της ομάδας που μάχεται για τα προσωπικά της συμφέροντα και αντιμάχεται τα συμφέροντα της πόλης. Σε καμία περίπτωση, και ας το συνειδητοποιήσουν, δεν πρόκειται να αποστούμε του προγραμματισμού μας και να επιτρέψουμε την ύπαρξη διαχωριστικών γραμμών – συμβόλων, όπως το τμήμα αυτό της Καραμπατζάκη, που και την πόλη διχοτομούν και την κοινωνία διαχωρίζουν, σε πατρίκιους και πληβείους.

Αταλάντευτη και αδιαπραγμάτευτη θέση μας είναι η προάσπιση και η προώθηση του δημοσίου συμφέροντος, απέναντι σε οποιαδήποτε άλλα συμφέροντα που δεν εξυπηρετούν την πόλη και τους πολίτες

Μπορεί επίσης να σας αρέσει