Δύο συλλήψεις για παράνομο στοίχημα σε καφέ του Βόλου, ενώ αναζητούνται άλλα δύο άτομα

Μετά από έφοδο ανδρών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου

Ένας 34χρονος ως προσωρινός υπεύθυνος του καταστήματος και ένας 50χρονος ως παίχτης παράνομου στοιχήματος, συνελήφθησαν σε καφετέρια του Βόλου, ενώ αναζητούνται η 81χρονη ιδιοκτήτρια και ένας 55χρονος, συγγενικό της πρόσωπο, μετά από έφοδο των ανδρών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό στο κατάστημα διεξάγονταν παράνομο στοίχημα, παρέχοντας αποδόσεις από ξένες εταιρείες, που ήταν υψηλότερες από αυτές του ΟΠΑΠ, προς τούτο μάλιστα κατασχέθηκαν ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και 19 χειρόγραφα σημειώματα.

Οι Αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου συνεχίζουν την προανάκριση, αναζητώντας τα άλλα δύο άτομα, ενώ οι δύο συλληφθέντες πήραν τον δρόμο προς στην Εισαγγελία.

 

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, συνελήφθησαν στις 27-09-2017 τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 34 και 50 ετών, κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε κατάστημα (καφετέρια), ιδιοκτησίας 81χρονης ημεδαπής διαπιστώθηκε ότι ο 34χρονος, ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος μαζί με έναν 55χρονο ημεδαπό, συγγενικό πρόσωπο της ιδιοκτήτριας, διενεργούσαν στοίχημα σχετικά με την εξέλιξη και την τελική έκβαση ποδοσφαιρικών αγώνων, παρέχοντας αποδόσεις αλλοδαπής εταιρίας στοιχήματος, οι οποίες είναι υψηλότερες από αυτές του νομίμου δελτίου στοιχήματος του Ο.Π.Α.Π., υποκαθιστώντας με τον τρόπο αυτό τα νομίμως λειτουργούντα πρακτορεία του.

Επιπλέον, στο κατάστημα κατελήφθη ένας ακόμη 50χρονος ημεδαπός, πελάτης του καταστήματος, να συμμετέχει σε στοιχηματισμό, έχοντας παραδώσει το χρηματικό ποσό των (5) ευρώ στον προσωρινά υπεύθυνο.

Από το εσωτερικό του καταστήματος και την κατοχή των δραστών κατασχέθηκαν συνολικά:

  • το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό,
  • ένα πλήρες σύστημα ηλεκτρονικού υπολογιστή,
  • (19) χειρόγραφα σημειώματα, όπου εμφαίνονται χρηματικά ποσά, κωδικοί των αγώνων και ονόματα παικτών, καθώς και
  • ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ αναζητούνται ο 55χρονος και η 81χρονη ιδιοκτήτρια.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει