Ευχαριστήρια διοικητή Πόζογλου σε ANES FERRIES και πλοίαρχο Αντωνίου αλλά και στο ΚΑΠΗ Σκοπέλου για την προσφορά ελαστικών στο Π.Κ. του νησιού

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ο Διοικητής της Π.Υ. Βόλου, εκφράζει τα θερμά του ευχαριστήρια και την ευγνωμοσύνη του προς:

1. την εταιρία «ANES FERRIES» και τον πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «ΠΡΩΤΕΥΣ» κ. Γιώργο Αντωνίου, για τη δωρεά ελαστικών προς κάλυψη των επιχειρησιακών αναγκών οχημάτων του Π.Κ. Σκοπέλου, συντελώντας έτσι αποφασιστικά στην ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του Κλιμακίου της Υπηρεσίας μας.

Επιπλέον τις ίδιες ευχαριστίες εκφράζει και για την απαράμιλλη προσφορά τους σε κάθε κάλεσμα της Υπηρεσίας μας, κάτω από οποιοσδήποτε συνθήκες κι όποια εποχή του χρόνου κι αν έχει ζητηθεί η συνδρομή τους.

2. Ευχαριστίες εκφράζονται και προς τo ΚΑΠΗ Σκοπέλου, δια του Προέδρου τους κ. Χρήστου Χρυσοφού, για την προσφορά ελαστικών προς κάλυψη των επιχειρησιακών αναγκών της Υπηρεσίας μας, συντελώντας έτσι αποφασιστικά στην ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του Κλιμακίου της Υπηρεσίας μας.

Όλοι οι προαναφερθέντες με την ευγενική και ανιδιοτελή προσφορά τους, εν μέσω αντιπυρικής περιόδου, βοήθησαν ώστε να έχει η Υπηρεσία μας όλα τα οχήματα σε πλήρη ετοιμότητα, για την εφαρμογή του επιχειρησιακού σχεδιασμού.

Ευχαριστούμε θερμά για την συνδρομή τους στην επίλυση προβλημάτων της Υπηρεσίας μας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει