“Έφυγε” ο πρώην κοινοτάρχης Μακρυνίτσας Νίκος Μπέζος

Η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ-ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 72 ετών, ο πρώην κοινοτάρχης Μακρυνίτσας Νίκος Μπέζος, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του, τη σύζυγο, τα τρία του παιδιά και τα εγγόνια του, τους συγχωριανούς του, τους φίλους του και όσους τον γνώριζαν.

Η δημοτική παράταξη «ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ-ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ», με αφορμή την απώλεια του Νίκου Μπέζου, ο οποίος στην παρούσα δημοτική θητεία ήταν εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Μακρυνίτσας, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Έφυγε σήμερα πρόωρα από κοντά μας ένας καλός φίλος και συνοδοιπόρος μας στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο Νίκος Μπέζος.

Ο Νίκος έζησε όλη του τη ζωή στην αγαπημένη του Μακρινίτσα, όπου δραστηριοποιήθηκε έντονα στα τοπικά πράγματα, έχοντας την καθολική αναγνώριση και τη μεγάλη εκτίμηση των συγχωριανών του. Η ενασχόλησή του με τα κοινά ξεκίνησε με τον συνδυασμό του αείμνηστου Σ. Κουϊκούμη, συνέχισε με το ψηφοδέλτιο του πρώην κοινοτάρχη, Ν. Τσούκα, ενώ αναδείχθηκε και ο ίδιος κοινοτάρχης Μακρινίτσας, το 2002. Στην παρούσα δημοτική θητεία, ήταν εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Μακρινίτσας με την παράταξή μας «Επιλογή Ευθύνης-Πάμε Μπροστά».

Άνθρωπος με δημοκρατικές αρχές, αξιοπρεπής, διαλλακτικός και μετριοπαθής, αφιέρωνε πολύ από τον χρόνο του, αγωνιζόμενος για το καλό του τόπου του και των συμπολιτών του. Μοχθούσε για την πολιτιστική ανάδειξη της Μακρινίτσας, συμμετέχοντας ενεργά στην υλοποίηση όλων των εκδηλώσεων, ενώ, ως γνήσιος φυσιολάτρης, ήταν τακτικός περιπατητής στα όμορφα δάση της. Στην επαγγελματική του δραστηριότητα, διακρίθηκε, με την τεχνική του εταιρεία, στην αναστήλωση αρχοντικών, ενώ διαχειριζόταν και τον ξενώνα Σισιλιάνου, που είχε αναστηλώσει με ιδιαίτερο μεράκι.

Ο θάνατός του βύθισε στη λύπη τους αγαπημένους του, τη γυναίκα του, Καλλιόπη, τις κόρες του, Άννα και Μαρία, τον γιο του, Κώστα, τους γαμπρούς του, Ανδρέα και Αλέξανδρο, τη μικρή εγγονή, τους φίλους, τους συναδέλφους και τους συμπολίτες του.

Η παράταξή μας «Επιλογή Ευθύνης-Πάμε Μπροστά» εκφράζει τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του. Κουράγιο και δύναμη, να αντιμετωπίσουν την απώλειά του. Θα τον θυμόμαστε με αγάπη, σεβασμό και συγκίνηση».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει