Το Ναυτικό Μουσείο Σκιάθου εκδίδει λεύκωμα με οδοιπορικό στον περασμένο αιώνα

Απευθύνει κάλεσμα για τη συλλογή φωτογραφικού υλικού

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr: 

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Μουσείου Ναυτικής και Πολιτιστικής Παράδοσης Σκιάθου, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, πως με στόχο τη διάσωση της σπουδαίας Ναυτικής και Ναυπηγικής Ιστορίας της Σκιάθου, το Μουσείο προγραμματίζει την έκδοση ενός λευκώματος, το περιεχόμενο του οποίου, θα αφορά ένα οδοιπορικό της Σκιάθου του περασμένου αιώνα.

Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να μας στείλετε φωτογραφικό υλικό που τυχόν έχετε στην κατοχή σας, και το οποίο θα μπορούσε να συμπεριληφθεί στην έκδοση. Η αποστολή των φωτογραφιών μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά στο email του Μουσείου, με την προϋπόθεση πως η κάθε φωτογραφία θα πρέπει να έχει υψηλή ανάλυση (πάνω από 3MB), είτε ταχυδρομικά στη διεύθυνση του Μουσείου, στην περίπτωση αυτή, οι φωτογραφίες θα σας επιστραφούν.

Ελπίζουμε στην ανταπόκρισή σας, η οποία θα είναι πολύτιμη για την πραγματοποίηση μιας έκδοσης, η οποία θα προβάλει ένα σπουδαίο τμήμα της ιστορίας της Σκιάθου.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες και επιθυμούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η Διοίκηση του Μουσείου Ναυτικής και Πολιτιστικής Παράδοσης Σκιάθου, θα συνεχίσει την προσπάθεια για την διατήρηση και προβολή της πολιτιστικής ταυτότητας του τόπου μας.

Με εκτίμηση
Γιάννης Παρίσης
Πρόεδρος Μουσείου Ναυτικής και Πολιτιστικής Παράδοσης Σκιάθου
Πλοίαρχος ΕΝ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει