Έκκληση Αντιδημάρχου Τζούνη μέσω του Γ. Κουμιώτη: “Μην πετάτε τα φάρμακα. Φέρτε τα στο Δημοτικό Κοινωνικό Φαρμακείο…”

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Μέσω του Δημοτικού Κοινωνικού Φαρμακείου έχουμε διανέμει πάνω από 10.000 σκευάσματα και μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου στηρίζουμε 543 άτομα κάθε μήνα…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Πέμπτης ο νεαρός αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Βόλου, Θέμης Τζούνης, κάνοντας αναφορά στους τομείς αρμοδιότητάς του και πιο συγκεκριμένα στο Δημοτικό Κοινωνικό Φαρμακείο αλλά και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Ο κ. Τζούνης, αφού ευχαρίστησε τους δημότες και τις επιχειρήσεις που στηρίζουν με δωρεές τις δομές, έκανε έκκληση στους δημότες να μην πετάνε φάρμακα που δεν χρειάζονται.

Όπως εξήγησε, μέσω του Δημοτικού Κοινωνικού Φαρμακείου, το οποίο συμπληρώνει τρία χρόνια λειτουργίας, έχουν ταξινομηθεί περίπου 18.000 σκευάσματα και έχουν διανεμηθεί περίπου 10.000. Πρόκειται για φάρμακα, τα οποία προέρχονται είτε μέσω του προϋπολογισμού που υπάρχει από τον Δήμο Βόλου, είτε μέσω δωρεών των δημοτών, είτε μέσω χορηγιών φαρμακευτικών εταιρειών.

Ο κ. Τζούνης, έκανε έκκληση προς τους δημότες, ζητώντας φάρμακα που δεν χρειάζονται, τα οποία μπορούν να πηγαίνουν στο Δημοτικό Κοινωνικό Φαρμακείο (τηλ. 24210 31023), από Δευτέρα έως Παρασκευή και από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απογεύμα.

Αναφερθείς στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, ο κ. Τζούνης εξήγησε ότι στηρίζει μηνιαίως περί τα 543 άτομα, εκ των οποίων 361 ενήλικες και 182 ανήλικα παιδιά, με τρόφιμα, άρτο και ρουχισμό.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει