Επαναλειτουργεί το Εκθεσιακό Κέντρο Φυσικής Ιστορίας Κάρλας

Διαβάστε την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Με τη σταδιακή άρση των μέτρων αποτροπής εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID 19, ήρθε η ευχάριστη στιγμή να ξεκινήσει ξανά η λειτουργία των εκθεσιακών χώρων του Φορέα Διαχείρισης Κάρλας – Μαυροβουνίου – Κεφαλόβρυσου Βελεστίνου – Δέλτα Πηνειού, από την Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020.

Σας καλούμε να έρθετε και πάλι να μας επισκεφτείτε τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, τις οδηγίες και τις υποδείξεις του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ.

Συγκεκριμένα, στο Εκθεσιακό Κέντρο Φυσικής Ιστορίας και Πολιτισμού Λίμνης Κάρλας και Μαυροβουνίου, στα Κανάλια του δήμου Ρήγα Φεραίου, θα επιτρέπεται η είσοδος έως οκτώ (8) ατόμων το μέγιστο, ταυτόχρονα. Για μεμονωμένα άτομα και ολιγομελείς ομάδες, Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή 10:00 πμ. ως 14:00 μμ., ενώ για μεγαλύτερες ομάδες επισκεπτών (σχολεία, σύλλογοι, οργανωμένες εκδρομές κ.α.) μετά από συνεννόηση με τη γραμματεία του Φορέα Διαχείρισης (καθημερινά από 10:00 πμ. ως 14:00 μμ. στο τηλέφωνο 2428073856).

Επισημαίνεται ότι αν μία ομάδα επισκεπτών υπερβαίνει τα οκτώ άτομα , τότε θα διαχωρίζεται σε μικρότερες ομάδες μέχρι οκτώ ατόμων το μέγιστο.

Επιπλέον θα υπάρχει και πάλι η δυνατότητα παρατήρησης ορνιθοπανίδας, από επιλεγμένη παραλίμνια θέση, με τη βοήθεια του εποπτικού εξοπλισμού (κιάλια, πεδιοσκόπια) και τη καθοδήγηση του προσωπικού του Φορέα Διαχείρισης.

Οι επισκέπτες θα πρέπει να φορούν μάσκα και να τηρούν την απόσταση των δύο (2) μέτρων κατ΄ ελάχιστο στους κλειστούς εκθεσιακούς χώρους και ενάμιση (1,5) μέτρου σε ανοικτούς χώρους πεδίου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει