Έργα αποκατάστασης στο γήπεδο του Σαρακηνού από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Κ. Αγοραστός: “Προτεραιότητά μας τα σύγχρονα αθλητικά κέντρα για όλους τους αθλούμενους”

Διαβάστε την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Έργα αποκατάστασης του γηπέδου του Σαρακηνού, συνολικού προϋπολογισμού 173.600 ευρώ, θα ξεκινήσουν το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, καθώς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση με τον ανάδοχο. Αντικείμενο του έργου είναι η προμήθεια και τοποθέτηση νέου συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς στα πλαίσια της απαιτούμενης αναβάθμισης του γηπέδου. Ειδικότερα οι εργασίες που προβλέπεται να υλοποιηθούν είναι:

Επιμελής καθαρισμός της υπάρχουσας επιφάνειας εδάφους με αποξήλωση του παλιού φυσικού χλοοτάπητα και απομάκρυνση της φυτικής γης

Δημιουργία υπόβασης

Επιμελής εξομάλυνση της αγωνιστικής επιφάνειας και ευθυγράμμιση του αγωνιστικού χώρου

Εγκατάσταση του νέου συνθετικού χλοοτάπητα

Η πλήρωση του τάπητα με κατάλληλα υλικά

Χτένισμα των ινών

Γραμμογράφηση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός: «Σε συνεργασία με την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη και τους περιφερειακούς συμβούλους, χρηματοδοτούμε και υλοποιούμε έργα αθλητισμού που αναβαθμίζουν και εκσυγχρονίζουν τις υπάρχουσες δομές. Συντηρούμε αθλητικούς χώρους, στεκόμενοι με σεβασμό και ενδιαφέρον στους αθλούμενους και τους αθλητικούς συλλόγους, επιδιώκοντας να δώσουμε σύγχρονους αθλητικούς χώρους στη νεολαία».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει