Ευσταθίου στον Γ. Κουμιώτη: “Τα νούμερα καταδεικνύουν μια χρονιά εξαιρετικά δύσκολη – Θέλουμε να βλέπουμε το αισιόδοξο σενάριο, αφίξεις στο 50-60% του 2019…”

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Προσπάθεια να φτάσει η σεζόν μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου – Η κυβέρνηση πρέπει να σταθεί δίπλα στις επιχειρήσεις του Τουρισμού. Ο Τουρισμός ήταν, είναι και θα παραμείνει πρωταγωνιστής στην ανάκαμψη…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Παρασκευής ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου και Τουριστικός Πράκτορας, Αλέκος Ευσταθίου.

Ερωτηθείς σχετικά με τις εκτιμήσεις που προκύπτουν από την πρώτη εικόνα των κρατήσεων για την φετινή θερινή σεζόν, ο κ. Ευσταθίου μίλησε για μια δυναμική κατάσταση, η οποία εξαρτάται από την πορεία της επιδημίας, ωστόσο, όπως είπε, τα νούμερα, οι επαφές, η κίνηση των κρατήσεων καταδεικνύουν μια χρονιά εξαιρετικά δύσκολη και πολύπλοκη στην λειτουργία.

Βέβαια, όπως πρόσθεσε, θέλουμε να δούμε το αισιόδοξο σενάριο, το οποίο θα μπορούσε να δώσει αφίξεις στο 50, ίσως και στο 60% της χρονιάς του 2019, πάντα υπό προϋποθέσεις, όπως τόνισε.

Ο κ. Ευσταθίου τόνισε ότι γίνεται προσπάθεια ώστε η σεζόν να φτάσει στα μέσα Οκτωβρίου, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να σταθεί δίπλα στις επιχειρήσεις του Τουρισμού, αφού ο Τουρισμός ήταν, είναι και θα παραμείνει πρωταγωνιστής της ανάκαμψης, γεγονός που πρέπει να μας κάνει ανταγωνιστικούς έναντι των υπόλοιπων προορισμών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει