Η Ζ. Μακρή στη χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική δράση της ΟΝΝΕΔ και του Make-A-Wish

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Η υφυπουργός Παιδείας κα Ζέττα Μ. Μακρή στήριξε, συμβολικά και ουσιαστικά, με την παρουσία της τη χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική δράση της ΟΝΝΕΔ και ενίσχυσε, έμπρακτα, τους σκοπούς του Make-A-Wish Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος.

Η, πάντα, δραστήρια οργάνωση της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας δίνει μαθήματα προσφοράς και αλληλεγγύης συνδράμοντας το έργο του ελληνικού παραρτήματος του μεγαλύτερου φιλανθρωπικού οργανισμού, παγκοσμίως, που υποδέχεται και πραγματοποιεί ευχές παιδιών, που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες.

Η κα Μακρή επισκέφτηκε τον εξωτερικό χώρο της Παλαιάς Βουλής, εκεί όπου στήθηκε η δράση: «Με τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ορφέα Γεωργίου, με τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλο Μαρινάκη, με συναδέλφους υπουργούς και βουλευτές, με κόσμο πολύ που ήρθε για να βοηθήσει το Make-A-Wish Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, προσέφερα και γω, με πολλή αγάπη, στο σημαντικό και ευαίσθητο έργο.

Ένα έργο που δυναμώνει μέσα από τη συμμετοχή μας και την ελπίδα μας ότι κάποιο παιδί, που ταλαιπωρείται από μια σοβαρή ασθένεια, θα πάρει χαρά και δύναμη από την πραγματοποίηση μιας ευχής του ακόμα και της πιο απίθανης!

Δίπλα στα παιδιά και στις οικογένειές τους, δίπλα στα όνειρα και στις επιθυμίες τους, κάθε προσφορά είναι πολύτιμη και φέρνει κάποιο παιδί πιο κοντά στην εκπλήρωση της ευχής του, πιο κοντά στην πίστη ότι όλα είναι δυνατά!»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει