Η Ζ. Μακρή συνεχάρη το τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 για τη δωρεά εξοπλισμού στη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Η υφυπουργός Παιδείας κα Ζέττα Μ. Μακρή είχε τη χαρά να παραβρεθεί στην παράδοση εξοπλισμού από το Τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ προς την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Η ΑΧΕΠΑ Βόλου ανταποκρίθηκε σε αίτημα της ΔΔΕ Μαγνησίας για στήριξη του έργου των εκπαιδευτικών λειτουργών και τη διευκόλυνση των υπηρεσιών της διεύθυνσης και προχώρησε σε δωρεά ενός γραφείου και ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή, τα οποία παρέλαβε ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Σαβελίδης.

Η κα Μακρή συνεχάρη τον Πρόεδρο κ. Βελούδο και τα μέλη του Τμήματος ΑΧΕΠΑ HJ-13 ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ για την προσφορά και το έργο τους και τόνισε την διαρκή, πολύτιμη και γενναιόδωρη συμβολή, δράση και ευαισθητοποίηση της ΑΧΕΠΑ στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, που αποδεικνύεται έμπρακτα, για μια ακόμα φορά.

Η Υφυπουργός Παιδείας ανέφερε σχετικά «Με την δωρεά εξοπλισμού στη ΔΔΕ Μαγνησίας, το τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ μας κάνει συμμέτοχους στο δυναμικό όραμα της ΑΧΕΠΑ, που μοιράζονται εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως.

Ένα όραμα που δρα εποικοδομητικά στο κοινωνικό στερέωμα καθώς μας αφορά όλους, ανεξάρτητα από κοινωνικές και οικονομικές διακρίσεις, ενδυναμώνει την κοινωνική συνοχή και ενισχύει, με δωρεές, δομές, φορείς, υπηρεσίες όπου υπάρχει ανάγκη.

Συγχαίρω και ευχαριστώ τον κ. Βελούδο και τα μέλη για την ανταπόκρισή τους στο αίτημα της ΔΔΕ Μαγνησίας, εκτιμώ και στηρίζω το έργο του κ. Σαβελίδη και τη διαρκή προσπάθειά του για εξεύρεση πόρων με σκοπό την αναβάθμιση των υπηρεσιών της διεύθυνσης προς όφελος των εκπαιδευτικών, των παιδιών και της μαθησιακής διαδικασίας».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει