ΗΧΗΤΙΚΟ – Μαραβέγιας στο Marconi 96,1: “Πολύ σύντομα ανακοινώσεις… Σύντομα το Νοσοκομείο θα είναι πιο εμπλουτισμένο, θα προσφέρει νέες υπηρεσίες…”

Μετά τη συνάντησή του με τον Υπουργού Πλεύρη

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Παρασκευής ο βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. και γνωστός γιατρός της πόλης, Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Υγείας Αθανάσιο Πλεύρη, την Τρίτη στο υπουργείο.

Ο κ. Μαραβέγιας, αναφερθείς στη συνάντησή του με τον υπουργό, αναφέρθηκε στην ύπαρξη σχεδιασμού σε επίπεδο επιτελικό για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου Βόλου, ώστε να προσφέρει νέες υπηρεσίες, ενώ όπως τόνισε σύντομα το Νοσοκομείο θα είναι πιο εμπλουτισμένο και “πολύ σύντομα θα έχουμε τη χαρά να κάνουμε περισσότερες ανακοινώσεις”.

Πιο συγκεκριμένα, όπως είπε ο κ. Μαραβέγιας: “Πρέπει να γίνουν νέες προκηρύξεις το επόμενο χρονικό διάστημα. Αυτό θα κάνει και το Υπουργείο Υγείας. Αλλά το άλλο που είναι μεγάλης σημασίας, για το δικό μας το Νοσοκομείο και την δική μας την περιοχή, είναι να δούμε το Νοσοκομείο του Βόλου να αναβαθμίζεται, να προσφέρει νέες υπηρεσίες. Θα προτιμούσα στην παρούσα χρονική στιγμή να μην πω περισσότερα πάνω σ’ αυτό, υπάρχει ένας σχεδιασμός σε επίπεδο επιτελικό για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου του Βόλου… Θα μου επιτρέψετε για την ώρα να σταθώ μόνο σ’ αυτό και να πω ότι σύντομα το Νοσοκομείο θα είναι πιο εμπλουτισμένο. Πολύ σύντομα θα έχουμε τη χαρά να κάνουμε περισσότερες ανακοινώσεις. Δεν θέλω να προκαταβάλω αυτή τη στιγμή τις αποφάσεις του υπουργού. Αλλά θεωρώ ότι πολύ σύντομα θα έχουμε ευχάριστα νέα για τον κόσμο της πόλης και ειδικά για όσους ήδη ασθενούν και προστρέχουν καθημερινά στις υπηρεσίες του Νοσοκομείου του Βόλου και εξυπηρετούνται, όπως εξυπηρετούνται σήμερα, που υπάρχει ένα καλό επίπεδο, δεν θέλουμε, δεν πρέπει να είμαστε μηδενιστές. Το Νοσοκομείο του Βόλου καθημερινά εξυπηρετεί χιλιάδες ανθρώπους και τους εξυπηρετεί καλά, με υπεράνθρωπη προσπάθεια του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που υπηρετεί, αλλά θέλουμε πάντα το κάτι καλύτερο, έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και νομίζω ότι σιγά – σιγά θα έρθουν βελτιωμένες υπηρεσίες. Ήδη έχουν γίνει αρκετά βήματα…”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει