Κ. Λούλης στο Marconi 96,1: Ο Αχιλλέας Μπέος μεταξύ των τριών Δημάρχων στην Ελλάδα που έκαναν τη διαφορά

HXHTIKO: “Καθένας πρέπει να γνωρίζει μέχρι πού φτάνει η σκιά του – Η καρέκλα του Δημάρχου έχει πολλά καρφιά και είναι αναμμένα κάρβουνα – Είμαι κωφός στις Σειρήνες – Ο δικός μας Χρυσός, είναι ο τουρισμός, τα αξιοθέατα και το κλίμα… είμαστε η γη της επαγγελίας…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Δευτέρας ο βιομήχανος Κώστας Λούλης, με την ιδιότητα του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Βόλου με τον συνδυασμό του επικεφαλής Αχιλλέα Μπέου.

Ο κ. Λούλης αναφέρθηκε στο όραμα για το Βόλο του αύριο, στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πόλης αλλά και στην απόφαση και συνάμα υποχρέωσή του -όπως την χαρακτηρίσε- να κατέλθει στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως απλός υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο πλευρό του Αχιλλέα Μπέου, για τον οποίο παρατήρησε ότι είναι ένας εκ των τριών Δημάρχων στην Ελλάδα που έκαναν τη διαφορά.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Λούλης τόνισε μεταξύ άλλων: “Πραγματικά υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που κάνουν τη διαφορά. Και υπάρχουν κάποια παραδείγματα τρανταχτά, δηλαδή ο Δήμαρχος των Τρικάλων, ο κ. Παπαστεργίου, ο Δήμαρχος του Περιστερίου, ο κ. Παχατουρίδης και ο Δήμαρχος του Βόλου, που έκαναν τις πόλεις τους καλύτερες. Ο κ. Μπέος μάλιστα όταν πριν χρόνια ήρθε στο Βόλο δεν είχε ούτε εμπειρία από την τοπική Αυτοδιοίκηση, ούτε είχε προετοιμάσει κάποια ομάδα από καιρό, τίποτα, όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα και όμως μπόρεσε κίνησε όλον αυτόν τον μηχανισμό αποτελεσματικά μετά την εκλογή του και είδαμε όλοι μήνα με τον μήνα, χρόνο με τον χρόνο μια βελτίωση στην πόλη. Πρέπει κανείς να είναι τυφλός για να συνεχίζει να λέει ότι αυτή είναι η χειρότερη δημοτική αρχή και εδώ δεν έγινε τίποτα και όλα είναι χάλια. Εγώ εκείνο που ξέρω να πω είναι ότι όποιος έχει μάτια βλέπει… Είμαι σίγουρος ότι την επόμενη τετραετία, με την εμπειρία αυτή που υπάρχει, με το δέσιμο πλέον της δημοτικής αρχής, των ανθρώπων, γιατί είναι συλλογικά όλα αυτά που γίνονται, τα αποτελέσματα θα αυξηθούν πλέον με γεωμετρική πρόοδο και θα είναι πάρα πολύ καλύτερα”.

Ο κ. Λούλης μάλιστα, μέσω της εκπομπής, έστειλε και ένα μήνυμα προς συγκεκριμένους αποδέκτες, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Ακόμα και σε αυτούς, απ’ τα αντίπαλα στρατόπεδα των υποψηφίων που λένε ότι αν εσείς κατεβαίνατε για Δήμαρχος χωρίς να κουνήσετε το δαχτυλάκι σας θα πέρνατε την δημαρχεία και κάτι τέτοια… Σας διαβεβαιώ ότι δεν τα πιστεύω αυτά και δεν με αγγίζουν. Τις θεωρώ Σειρήνες στις οποίες είμαι κωφός όμως, τελείως, γιατί πιστεύω ακράδαντα, εγώ δεν ήμουν ικανός για να διεκδικήσω τη δημαρχία και να καθίσω στην καρέκλα του δημάρχου, η οποία έχει πολλά καρφιά και είναι αναμμένα κάρβουνα. Δεν μπορεί ο καθένας να το κάνει αυτό. Αν μπορούσα θα το είχα κάνει. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου τόσο ψηλά ταγμένο, ειλικρινά, δεν το λέω από μετριοφροσύνη. Και απορώ με κάποιους άλλους, που διεκδικούν αυτή την καρέκλα, ενώ ξέρω καλά ότι δεν γνωρίζουν ότι είναι ικανοί, γιατί αλίμονο εάν γνωρίζαν και τη διεκδικούσαν”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει