Κ. Μαραβέγιας: Δεν χρειάστηκε να υποβάλλω τα σέβη μου σε κανέναν κομματάρχη

ΑΚΟΥΣΤΕ το ΗΧΗΤΙΚΟ…

Στην επικαιρότητα αλλά και το όραμά του για την Μαγνησία, αναφέρθηκε ο γνωστός γιατρός της πόλης και στέλεχος της Ν.Δ., Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, μιλώντας στο “Radio Marconi 96,1 F.M.” και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη.

“Δεν χρειάστηκε να υποβάλλω τα σέβη μου σε κανέναν κομματάρχη”, εξηγεί για την “καθαρή”, όπως την χαρακτήρισε, διαδικασία του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών της Ν.Δ., ενώ αναφερθείς στον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέει ότι “έχει δείξει την ικανότητά του να ηγηθεί”.

Ερωτηθείς για τις δηλώσεις του προέδρου του Eurogroup περί εκλογών στην Ελλάδα, ο κ. Μαραβέγιας διερωτήθηκε, δίνοντας σαφέστατο στίγμα: “Γιατί να μην προμοτάρει ο Ντάισεμπλουμ τον Τσίπρα; Αφού η Τρόικα επί Τσίπρα πέρασε, χωρίς ουσιαστικά καμία αντίδραση, όλα τα μέτρα που επιθυμούσε να περάσει. Άρα κάθε άλλο παρά άβολος ήταν τελικά ο Τσίπρας, ήταν ένας πολύ βολικός πρωθυπουργός, ο οποίος έκανε μία κατ’ επίφαση διαπραγμάτευση και στο φινάλε υπέγραψε πράγματα, που αν τολμούσε η κυβέρνηση Σαμαρά, νομίζω ότι θα είχαν βρεθεί όλοι στους δρόμους”.

Κάνοντας αναφορά και στις δαπάνες για την υγεία, ο κ. Μαραβέγιας συνέχισε σε ότι αφορά την περιοχή μας, την Μαγνησία, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο λιμάνι και στις δυνατότητες “να γίνει ο Βόλος ένας κόμβος, ένα κέντρο διασύνδεσης της Ευρώπης με την Ανατολή”, όπως είπε χαρακτηριστικά”, τονίζοντας την “μεγάλη ανάγκη προσφοράς”, που έχει δημιουργηθεί στην κοινωνία, αφού “ο κόσμος έχει βαρεθεί να ακούει ψέματα”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει