ΦΩΤΟ – ΚΑΙΡΟΣ: Και τώρα αντιμέτωποι με τον πάγο σε Μαγνησία και Β. Σποράδες – Ποιά σχολεία θα είναι κλειστά την Τετάρτη

Αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη στο e-Volos.gr: “Όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν να βρίσκονται σε επιφυλακή, στόχος η αντιμετώπιση του παγετού…”

Αντιμέτωποι με τις πάρα πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και τον παγετό, είναι πλέον οι κάτοικοι αρκετών περιοχών της Μαγνησίας και φυσικά των Β. Σποράδων, οι οποίες δέχτηκαν το μεγαλύτερο πλήγμα του “Τηλέμαχου”.

Στη Γλώσσα Σκοπέλου το ύψος του χιονιού ξεπέρασε τα 70 εκ., ενώ σε Αλόννησο και Σκιάθο άγγιξε τα 30 εκ., με τα μηχανήματα τόσο των Δήμων όσο και της Περιφέρειας να συνεχίζουν να επιχειρούν.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων, Δωροθέα Κολυνδρίνη, στο e-Volos.gr, στα νησιά επιχειρούν συνολικά 8 οχήματα εκ μέρους της Περιφέρειας, από κοινού πάντα με τα μηχανήματα των Δήμων. Σύμφωνα με την ίδια και σε ότι αφορά την ηπειρωτική πλευρά της Μαγνησίας, με τον παγετό αντιμέτωπες παραμένουν οι ορεινές πλέον περιοχές, από την πλευρά του Πηλίου, από τα Χάνια μέχρι το Προμύρι, όπως επίσης η Ανάβρα, το Κεραμίδι και τα Κανάλια. Στα σημεία επιχειρούν και θα συνεχίσουν τουλάχιστον 15 μηχανήματα.

Με αποφάσεις των Δημάρχων Αλμυρού, Αλοννήσου, Ζαγοράς – Μουρεσίου, Ν. Πηλίου, Σκιάθου και Σκοπέλου τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα παραμείνουν κλειστά και την Τετάρτη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει