ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ELIAS: Πού θα «χτυπήσει» τις επόμενες ώρες – Η πρόγνωση Ζιακόπουλου

Τοπικές βροχές και καταιγίδες σε περιοχές της Μαγνησίας, σε Φθιώτιδα, Βοιωτία, Εύβοια και Αττική, που θα εξασθενήσουν και θα σταματήσουν το απόγευμα

Τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί η κακοκαιρία «Elias» στην τελευταία φάση της, περιγράφει στο blog του ο μετεωρολόγος Δημήτρης Ζιακόπουλος.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει, στο υπόλοιπο της Πέμπτης αναμένονται τοπικές βροχές στις ανατολικές και νότιες περιοχές της Μαγνησίας, οι οποίες σταδιακά θα σταματήσουν, βροχές και καταιγίδες σε Φθιώτιδα και Εύβοια μέχρι το απόγευμα, καθώς και τοπικές βροχές σε Πελοπόννησο, την Αττική, τη Βοιωτία, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του βόρειου και του ανατολικού Αιγαίου.

Αναλυτικα, η πρόγνωση του κ,. Ζιακόπουλου:

Για την Πέμπτη

Α. Μαγνησία
Τοπικές βροχές κυρίως στις ανατολικές και νότιες περιοχές, οι οποίες βαθμιαία σχεδόν παντού θα σταματήσουν.

Β. Φθιώτιδα – Εύβοια
Βροχές και τοπικές καταιγίδες που το απόγευμα βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Γ. Υπόλοιπες περιοχές της χώρας
Τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στην Πελοπόννησο, την Αττικοβοιωτία, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του βόρειου και του ανατολικού Αιγαίου και πιθανώς στη Θράκη.

Για την Παρασκευή

Τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και στην ηπειρωτική Ελλάδα κυρίως το απόγευμα κατά μήκος του ορεινού κορμού της (Β. Πίνδος – Ταΰγετος).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει