Καταγγελία Δοδούδη για το Επιμελητήριο στο Marconi 96,1 F.M.: Έκανα αναφορά στο υπουργείο για υποψήφιους του κ. Μπασδάνη

ΑΚΟΥΣΤΕ το ΗΧΗΤΙΚΟ: Ο κ. Μπασδάνης δεν εφαρμόζει την Επιμελητηριακή Νομοθεσία

Σε δημόσια καταγγελία, μέσα από τη συχνότητα του Radio Marconi 96,1 F.M. και την εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, προχώρησε η επί σειρά ετών Επιμελητηριακή Σύμβουλος  Λένα Δοδούλη σε βάρος του νυν και εκ νέου υποψήφιου προέδρου του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλη Μπασδάνη, ότι αφενός δεν τηρεί την Επιμελητηριακή Νομοθεσία και αφετέρου δεν απαντά σε έγγραφο του υπουργείου, το οποίο εστάλη στο Επιμελητήριο σε συνέχεια αναφοράς που κατέθεσε η ίδια στις 22 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την κα Δοδούλη και την αναφορά που κατέθεσε στο υπουργείο, δύο εκ των υποψηφίων του συνδυασμού του κ. Μπασδάνη κρίνονται έκπτωτοι, αφού κατά την διάρκεια της θητείας του κ. Μπασδάνη και σε αντίθεση με την Επιμελητηριακή Νομοθεσία, σημείωσαν συνεχόμενες και αδικαιολόγητες απουσίες από τα Δ.Σ. Παρόλα αυτά, σύμφωνα πάντα με την κα Δοδούδη αφενός είναι εκ νέου υποψήφιοι και αφετέρου ο κ. Μπασδάνης δεν απαντά στο έγγραφο που εστάλη από το υπουργείο προς το Επιμελητήριο. Αντίθετα, όπως υποστηρίξε η κα Δοδούδη, η Εκλογική Επιτροπή απάντησε, διαπιστώνοντας μάλιστα και η ίδια το πρόβλημα.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο Radio Marconi 96,1 F.M.:

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει