ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ από τον Μπέο στην εκπομπή του Κουμιώτη: Εμένα με ενδιαφέρει να γράψω ιστορία στην πόλη που γεννήθηκα και να με θυμάται ο κόσμος

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Αισθάνομαι ότι έχουμε κουράσει τον κόσμο. Δεν έχω να πω και τίποτα. Μιλάνε τα έργα. Δεν έχουν ένα επιχείρημα. Μην ακούτε τα ψέματα, τα παραμύθια, κλείστε τους μια για πάντα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Παρασκευής ο Δήμαρχος Βόλου και εκ νέου υποψήφιος, Αχιλλέας Μπέος, απευθύνοντας ανοιχτό κάλεσμα για την απογευματινή ανοιχτή κεντρική προεκλογική του ομιλία, στις 21.00, έξω από το εκλογικό κέντρο της συμβολής των οδών Ιάσονος και Κουμουνδούρου.

Αναφερθείς στην προεκλογική περίοδο, είπε: “Αισθάνομαι ότι έχουμε κουράσει τον κόσμο. Τί να πούμε; Πραγματικά, δεν έχω να πω και τίποτα. Μιλάνε τα έργα. Τί να πούμε, λόγια; Αυτοί λοιπόν βγαίνουν έξω και λένε. Τί λένε; Ψέματα. Λάσπη. Βρισιές. Δεν έχουν ένα επιχείρημα. Αντιπαρατεθείτε ρε. Έχετε να πείτε κάτι; Με πιάνει ο κόσμος και λέει, Δήμαρχε έρχονται και μας δίνουν ψηφοδέλτια και λένε βοηθείστε να φύγει ο Μπέος. Ρε τί τους έκανε ο Μπέος, γιατί να φύγει; Δεν μιλάνε. Τους χάλασα τη σούπα, αυτό έγινε, την μάσα, την κονόμα…”, για να συνεχίσει:

“Εγώ, δόξα τω Θεό και τον ευχαριστώ πολύ, μου τα έδωσε όλα πλουσιοπάροχα, ξεκινώντας από την οικογένεια, πέντε παιδιά αλλά και στην προσωπική μου ζωή. Δεν έχω λοιπόν ανάγκη να πάρω μία προμήθεια ή έτσι ή αλλιώς που είναι σύνηθες φαινόμενο στην πολιτική ζωή του τόπου μας. Εμένα με ενδιαφέρει να γράψω ιστορία στην πόλη που γεννήθηκα και να με θυμάται ο κόσμος και αυτό θα κάνουμε. Να με εμπιστευτεί, να μου δώσει την εντολή να προχωρήσουμε, να ολοκληρώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε. Και να κάνουμε πολλά πράγματα προς όφελος των πολιτών και της πόλης αυτής. Αυτός είναι ο σκοπός μου, όλα τα άλλα ας τα κρατήσουν αυτοί, εμένα δεν με αγγίζουν”.

Τέλος και στέλνοντας το προεκλογικό του μήνυμα, τόνισε: “Την Κυριακή αυτή, 26 του Μάη, καμία ψήφος μην πάει χαμένη. Οι πολίτες του Βόλου να επιλέξουν τον δικό τους Δήμαρχο, τη δική τους δημοτική αρχή, όχι αυτή που θα τους επιβάλλει η κάθε ΝΟΔΕ και το κάθε ΚΙΝΑΛ και ο κάθε ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί ο τόπος μας έχει ανάγκη από άνθρωπο που τον έχει εμπιστοσύνη, τον βλέπει κάθε μέρα στο δρόμο, συζητάει, πίνει καφέ μαζί του, συζητά τα προβλήματα και αυτός είναι ο Αχιλλέας ο Μπέος. Γιατί ο Βόλος έχει Δήμαρχος και δεν είναι άλλος από εμένα. Μην ακούτε τα ψέματα, τα παραμύθια, κλείστε τους μια για πάντα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει