ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας: Ανησυχούμε έντονα για την διαφαινόμενη απομάκρυνση της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών

“Η κυβέρνηση αθετεί τον λόγο της προς του πολίτες του Βόλου… Η αντίδραση όλων μας είναι δεδομένη και πρέπει να είναι ομόθυμη…”

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Η Ν.Ε. του Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας εκφράζει την έντονη ανησυχία της για την διαφαινόμενη απομάκρυνση της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών από τη πόλη του Βόλου.

Η εν λόγω μεταβολή δεν μπορεί να συμβεί εάν δεν υπάρξει μέριμνα αναπλήρωσης του οικονομικού αποτυπώματος της 32ης Ταξιαρχίας στην οικονομία της πόλης, το οποίο είναι πολύ σοβαρό.

Η κυβέρνηση μολονότι είχε δεσμευτεί σε αυτή τη κατεύθυνση -όπως άλλωστε έπραξαν και οι υφυπουργοί και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ της περιοχής-, αθετεί ως όλα δείχνουν τον λόγο της προς τους πολίτες του Βόλου. Η αντίδραση όλων μας είναι δεδομένη και πρέπει να είναι ομόθυμη.

Θα πρέπει να υπάρξει πρόβλεψη άμεσης μεταφοράς ισοδύναμων σε προσωπικό μονάδων στη πόλη του Βόλου που θα αναπληρώνει την απώλεια σε ανθρώπινο δυναμικό και οικονομικό αποτύπωμα της ταξιαρχίας.

Παράλληλα θα πρέπει να ξεκινήσει σοβαρά η συζήτηση για την παραχώρηση μέρος των εκτάσεων του στρατοπέδου Γεωργούλα στη πόλη (τον Δήμο & το Πανεπιστήμιο), προκειμένου να υλοποιηθούν μεσοπρόθεσμα σχεδιασμοί χρόνων για την δημιουργία ενός δεύτερου πολυκέντρου της πόλης στην καρδιά της Ν. Ιωνίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει