Κολυνδρίνη και αρτοποιοί έθεσαν ως στόχο το βίβλιο των ρεκόρ Γκίνες

Στην μεταξύ τους συνάντηση και το θέμα των ελέγχων και των προστίμων

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη πραγματοποίησαν την Πέμπτη ο πρόεδρος κ. Τσουράπας και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Αρτοποιών Μαγνησίας. Κύριο θέμα συζήτησης, η από κοινού διοργάνωση εκδήλωσης, του Σωματείου Αρτοποιών Μαγνησίας και της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Οκτώβριο στο Βόλο, θα είναι στο πλαίσιο της γιορτής ψωμιού, θα διαρκέσει τέσσερις (4) ημέρες, με στοχευμένη δράση και απώτερο σκοπό την ένταξή της, στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες. Περισσότερες λεπτομέρειες, για το συγκεκριμένο event, θα ανακοινωθούν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και αφού πρώτα, οριστικοποιηθούν διαδικαστικά, κυρίως θέματα.

Συζήτηση έγινε επίσης, για τους ελέγχους που διενεργούνται και τα πρόστιμα που επιβάλλονται στους παραβάτες, με την Αντιπεριφερειάρχη κ. Κολυνδρίνη, να ενημερώνει αναλυτικά τα μέλη των Αρτοποιών, για τη διενέργεια των ελέγχων, από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας, αλλά και για την επιβολή προστίμων, όπου χρειάστηκε και κρίθηκε επιβεβλημένο. Τα μέλη των αρτοποιών, τόνισαν ότι είναι υπέρ των ελέγχων που διενεργεί η Περιφέρεια, υπογραμμίζοντας ότι είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και αποσκοπούν στην προστασία, τόσο των ίδιων των αρτοποιών, όσο και των καταναλωτών.

Και από τις δύο πλευρές τονίστηκε η αγαστή συνεργασία που υπάρχει όλα αυτά τα χρόνια, μεταξύ του Σωματείου και της Περιφέρειας, κάτι που θα συνεχισθεί και στο μέλλον και υπογραμμίστηκε ότι επιστέγασμα όλης αυτής της συνεργασίας θα είναι η μεγάλη εκδήλωση τον προσεχή Οκτώβριο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει