Μάχη με τις φλόγες στην Ανάβρα

“Από ανθρώπινο χέρι η πυρκαγιά”, σύμφωνα με δηλώσεις του Διοικητή της Π.Υ. Χαράλαμπο Πόζογλου στο e-Volos.gr

Σχεδόν 30 άνδρες, με 9 οχήματα στην περιοχή, ενώ νωρίτερα επιχείρησαν και από αέρος τρία αεροσκάφη, υπό τον συντονισμό του Διοικητή των Π.Υ. Χ. Πόζογλου – 30 περίπου στρέμματα στάχτη μέχρι στιγμή

30 περίπου στρέμματα έχουν γίνει μέχρι στιγμής στάχτη μετά από φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης -από ανθρώπινο χέρι σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του κ. Πόζογλου- στην Ανάβρα.

Η κινητοποίηση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών υπό τον συντονισμό του Διοικητή Χαράλαμπου Πόζογλου ήταν άμεση, με αποτέλεσμα την απογείωση τριών αεροσκαφών, δύο τύπου Πετζετελ και ένα τύπου Καναντερ, τα οποία πραγματοποίησαν ρίψεις από αέρος.

Αυτή την ώρα στο σημείο βρίσκονται και επιχειρούν πεζοπόρα τμήματα περίπου 30 ανδρών, με 9 συνολικά οχήματα, τα οποία ωστόσο, λόγω του δύσβατου της περιοχής, δεν μπορούν να φανούν χρήσιμα, με αποτέλεσμα η μάχη των ανδρών της Πυροσβεστικής με τις φλόγες να είναι κυριολεκτική.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι οποίες δόθηκαν στον ρεπόρτερ του e-Volos.gr με κάθε επιφύλαξη, η φωτιά έχει πιαστεί και αντιμετωπίζεται περιμετρικά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει