Μάκης Κουκουλάκης στον Γ. Κουμιώτη: “Η Σκιάθος θέλει έναν Δήμαρχο που θα φέρει την Ανάπτυξη στο νησί…”

HXHTIKO: “Ένα τόσο δύσκολο καλοκαίρι και όμως, με την Επιτροπή Τουρισμού βρεθήκαμε τελευταία φορά τον Μάρτιο…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Τετάρτης ο δημοτικός σύμβουλος Σκιάθου και γνωστό επιχειρηματίας στον κλάδο του Τουρισμού, Μάκη Κουκουλάκης, μεταφέροντας την απογοητευτική κατάσταση που επικρατεί στον τομέα του Τουρισμού στο νησί του Παπαδιαμάντη.

Ο κ. Κουκουλάκης, σχολιάζοντας αρνητικά το γεγονός ότι παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζει το φετινό καλοκαίρι και όμως η Επιτροπή Τουρισμού έχει να συνεδριάσει από τον Μάρτιο, παρουσίασε μία δημοτική αρχή η οποία από την μία απέρριψε όλες τις προτάσεις της Μείζονος Αντιπολίτευσης, που κατατέθηκαν πέρυσι τον Σεπτέμβριο και από την άλλη δεν είχε ούτε μία αντιπρόταση.

Αναφερθείς στον Εσωτερικό Τουρισμό, μιας και οι πτήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο είναι ακόμα παγωμένες, ο κ. Κουκουλάκης εξήγησε ότι θα έπρεπε να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο την γραμμή Θεσσαλονίκη – Β. Σποράδες, κάτι για το οποίο η δημοτική αρχή δεν έχει κάνει τίποτα. Εξήγησε ότι η δημοτική αρχή θα έπρεπε να διαφημίσει σε όλη την Β. Ελλάδα και στις Βαλκανικές χώρες την ακτοπλοϊκή σύνδεση με την Θεσσαλονίκη, κάτι που μέχρι και αυτή την στιγμή, μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, δεν έχει γίνει.

Τέλος, ο κ. Κουκουλάκης, αναφερθείς σε ένα από τα χειρότερα λιμάνια της χώρας σύμφωνα με έρευνες, τόνισε ότι η Σκιάθος θέλει έναν Δήμαρχο που θα φέρει την Ανάπτυξη στο νησί, μία Αναπτυξιακή Δημοτική Αρχή, που δεν θα μένει στα αυτονόητα όπως είναι το καθάρισμα των κλαδιών στους δρόμους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει