Μακρή στον Γ. Κουμιώτη για το νέο κτίριο της Πυροσβεστικής: “Παρασκευή ολοκληρώνονται οι διαδικασίες και αμέσως θα ενταχθεί στο πρόγραμμα ΣΔΙΤ”

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Ο Αχιλλέας Μπέος δεν καθυστερεί στα θέματα αυτά… Και ξέρετε καλά ότι αν κάτι ξεκινήσει και μπει σε γερά, στέρεα θεμέλια, θα ολοκληρωθεί…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη μίλησε το πρωινό της Πέμπτης η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ., Ζέττα Μακρή, στον απόηχο της συνάντησής της με τον αρμόδιο Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, κ. Ευάγγελο Τουρνά, μεταξύ άλλων και για την επικαιροποίηση του χρονοπρογραμματισμού των διαδικασιών, που αφορούν στην αντιμετώπιση των επιτακτικών στεγαστικών αναγκών και της εύρυθμης λειτουργίας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου σε σύγχρονο κτίριο.

Πιο συγκεκριμένα και ερωτηθείσα σχετικά, η κα Μακρή δήλωσε: “Πράγματι δεν υπάρχει κτίριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αντάξιο της περιοχής μας. Αυτό είναι αλήθεια. Ευτυχώς για όλους μας, η σύμπραξη του Δήμου και λέω ευτυχώς για όλους μας, γιατί όπως ξέρετε ο Αχιλλέας Μπέος δεν καθυστερεί στα θέματα αυτά, έχει ήδη εξουσιοδοτηθεί με την απόφαση 216/2021, προχώρησαν οι διαδικασίες, την Παρασκευή ολοκληρώνονται, συνεπώς σε ότι αφορά αυτό που πρέπει να κάνει ο δήμαρχός μας το έχει κάνει και θα ενημερωθεί αντίστοιχα και από εμένα αλλά και από την δημοτική αρχή, ο αρμόδιος υφυπουργός, ώστε δεδομένου ότι υπάρχει διαθεσιμότητα, ωριμότητα οικοπέδου, έχουν διαμορφωθεί οι συνθήκες, να ενταχθεί αμέσως στο πρόγραμμα ΣΔΙΤ και με τον τρόπο αυτό θα ανεγερθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Βόλου. Και ξέρετε καλά ότι αν κάτι ξεκινήσει και μπει σε γερά, στέρεα θεμέλια, θα ολοκληρωθεί.”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει