Μαραβέγιας: Οι ιδιοκτήτες οχημάτων που οφείλουν τέλη ταξινόμησης πρέπει να δικαιωθούν

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ο βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. Κων/νος Μαραβέγιας, ύστερα από ενημέρωσή του για το θέμα της βεβαίωσης οφειλής στην Εφορία λόγω μη καταβολής τελών ταξινόμησης για οχήματα που αγοράστηκαν προ εικοσαετίας σε 1.500 και πλέον πολίτες της Μαγνησίας, έσπευσε να ενημερωθεί από το Υπουργείο Οικονομικών για το θέμα.

Προσπάθησε να αναδείξει την αδικία στο να πληρωθεί χρηματικό ποσό από ανθρώπους που αγόρασαν τα οχήματά τους, έλαβαν πινακίδες κανονικά και δεν είχαν ιδέα ότι δεν αποδόθηκαν ποτέ τα χρήματα για το τέλος ταξινόμησης στο ελληνικό κράτος. Ο κ. Βεσυρόπουλος, ο υφυπουργός Οικονομικών, Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας και το επιτελείο του, αμέσως φρόντισαν να εξετάσουν το πρόβλημα, καθώς αντιλήφθηκαν ότι μάλλον πρόκειται περί λάθους, καθώς στο παρελθόν έχουν οδηγηθεί στη δικαιοσύνη διάφοροι υπαίτιοι για την υπόθεση.

Εν αναμονή των εξελίξεων, ο κ. Μαραβέγιας εκφράζει την αισιοδοξία του ότι θα δικαιωθούν οι άσκοπα ταλαιπωρούμενοι ιδιοκτήτες των οχημάτων και θα αποκατασταθεί η αδικία σε βάρος τους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει