Μαραβέγιας στον Γ. Κουμιώτη: Το Σάββατο στην Σκιάθο παρουσιάζουμε το “Παρατηρητήριο Τουρισμού” – Ξεκινάει φέτος από τις Β. Σποράδες πιλοτικά

HXHTIKO: “Ένα εργαλείο, με την ευθύνη του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ώστε να δούμε τον Τουρισμό στις Β. Σποράδες τα επόμενα χρόνια να γιγαντώνεται…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.Μ. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε ο βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, με αφορμή την παρουσίαση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σκιάθου, το Σάββατο στις 19.00, του “Παρατηρητηρίου Τουρισμού”.

Όπως εξήγησε ο κ. Μαραβεγιάς, πρόκειται για ένα εργαλείο, το οποίο αναπτύχθηκε υπό την Αιγίδα και με την ευθύνη του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και τους Καθηγητές κ.κ. Ευστάθιο Βελισσαρίου και Θωμά Πούλιο, παρουσιάστηκε σε σύσκεψη στην Γενική Γραμματεία Τουρισμού και εάν χρησιμοποιηθεί και τροφοδοτηθεί σωστά, τότε θα δούμε τον Τουρισμό στις Β. Σποράδες τα επόμενα χρόνια να γιγαντώνεται.

Κατά την εκδήλωση, η οποία θα μεταδοθεί και διαδικτυακά, λόγω των περιορισμών της πανδημίας, αναμένεται η παρουσίαση του εργαλείου, το οποίο οι τρεις δημοτικές αρχές στηρίζουν από την αρχή και εν συνεχεία θα παρουσιαστούν οι τρόποι με τους οποίους θα μπορούν οι εμπλεκόμενοι με τον Τουρισμό κλάδοι να το τροφοδοτήσουν και να το χρησιμοποιήσουν, με σκοπό την τουριστική ανάπτυξη των τριών νησιών.

Τέλος, όπως τόνισε ο κ. Μαραβεγιάς, πρόκειται για ένα εργαλείο το οποίο φέτος θα χρησιμοποιηθεί πολιτικά στις Β. Σποράδες, ώστε σταδιακά να αναπτυχθεί σε πανελλήνιο επίπεδο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει