Με 175 δρομείς ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας. Όλες οι πληροφορίες και οι οδηγίες προς τα μέλη

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Η αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος της χώρας μας ξεκίνησε. Στις 11 και 12 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί ο 40ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας, στη διαδρομή από τον Μαραθώνα ως το Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, από την οποία ξεκίνησε και μεταδόθηκε σε όλο τον πλανήτη το αγώνισμα του Μαραθωνίου.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου θα πραγματοποιήσει τη μεγαλύτερη αποστολή της 34χρονης ιστορίας του και θα έχει 175 συμμετοχές στον αγώνα. Μάλιστα όπως ο ΣΔΥΒ καθιέρωσε στη νέα του εποχή από το 2018, θα παραλάβει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας τα πακέτα συμμετοχής των δρομέων, και θα τα παραδώσει στα μέλη του στα γραφεία του συλλόγου στο Πανθεσσαλικό την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου, από ώρα 15.45 ως 19.00. Παράλληλα στις ίδιες ακριβώς ώρες και στο ίδιο μέρος θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ. Για το λόγο αυτό, κάθε μέλος θα πρέπει να προσέρχεται με την ταυτότητά του προκειμένου για να ψηφίσει, ενώ αυτονόητο είναι ότι καλούνται να προσέλθουν για να ψηφίσουν και τα μέλη του ΣΔΥΒ που δεν θα συμμετέχουν στον φετινό Αυθεντικό Μαραθώνιο.

Ταυτόχρονα τα μέλη που έχουν υπόλοιπο για το λεωφορείο ή και για το ξενοδοχείο, θα πρέπει να κάνουν εξόφληση.

Τα πακέτα που δεν θα παραδοθούν την Πέμπτη, θα τα δώσει ο σύλλογος στα μέλη στο ξενοδοχείο Golden Age στην Αθήνα οδός Μιχαλακοπούλου 57, το Σάββατο 11 Νοεμβρίου από ώρα 15.00 ως 15.15. Για όποιον δεν έχει καμία από αυτές τις δυνατότητες, μπορεί να επικοινωνήσει με τον Κ. Παλάντζα 6993953012, ή να στείλει μήνυμα στον σύλλογο.

Ως τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου, οι δρομείς μπορούν να ζητούν αλλαγές, πχ για την απόσταση-αγώνισμα, οι οποίες θα δηλωθούν από τον αντιπρόσωπο του συλλόγου στην γραμματεία στην Έκθεση κατά την παραλαβή των ομαδικών συμμετοχών. Αν κάποιο μέλος τελικά δεν θα συμμετέχει, πρέπει ως εκείνη την ημέρα να το δηλώσει προκειμένου να γίνει αλλαγή της συμμετοχής του η οποία θα δοθεί σε αντικαταστάτη. Ως τις 6 Νοεμβρίου επίσης, μέλη που δεν γράφτηκαν στον αγώνα αλλά θέλουν να τρέξουν, μπορούν να δηλώνουν στον σύλλογο τη ζήτηση συμμετοχής, προκειμένου να πάρουν αριθμό που ελευθερώθηκε και να γίνει από τον αντιπρόσωπο του ΣΔΥΒ στην γραμματεία η διαδικασία της αντικατάστασης.

Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου θα γίνει έξω από το Δημαρχείο Βόλου, η αναχώρηση με τα 2 λεωφορεία που ναυλώνει ο ΣΔΥΒ, για όσους επέλεξαν την ομαδική εκδρομή. Η συνάντηση θα γίνει στις 7.30 το πρωί. Θα ακολουθήσει στις 7.45 η ομαδική φωτογράφιση στην οποία καλείται να μετέχει κάθε μέλος του συλλόγου ανεξάρτητα από το αν θα τρέξει ή όχι στον αγώνα ή αν θα μεταβεί με άλλο τρόπο στην Αθήνα, καθώς θα πρόκειται για τη βασική ομαδική φωτογραφία του συλλόγου για τη σεζόν 2023-2024. Μετά την ομαδική φωτογράφιση, θα βγει και ξεχωριστή φωτογραφία από το γυναικείο team, και θα ακολουθήσει η αναχώρηση για την Αθήνα, στις 8.00, χωρίς άλλη καθυστέρηση. Σημειώνεται ότι υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις στο λεωφορείο για δρομείς, συγγενείς και φίλους που θέλουν να ακολουθήσουν την εκδρομή.

Το μεσημέρι του Σαββάτου η αποστολή θα φτάσει στο ξενοδοχείο 4 αστέρων Golden Age Athens Hotel, Μιχαλακοπούλου 57 όπου θα μείνουν όσοι έκλεισαν ένα από τα 40 δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια που εξασφάλισε ο σύλλογος. Το ξενοδοχείο επιλέχθηκε από το 2019, και βρίσκεται πολύ κοντά στον τερματισμό στο Καλλιμάρμαρο συνεπώς δεν χρειάζεται συγκοινωνία, ενώ υπάρχει άριστη συνεργασία και εξυπηρέτηση ως προς τις αυξημένες απαιτήσεις που έχει μια τέτοια αποστολή.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας (17.00) θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας της διοργάνωσης, τα 10 χιλιόμετρα. Στις 16.10 θα γίνει η ομαδική φωτογράφιση του ΣΔΥΒ απέναντι από το Καλλιμάρμαρο, τόσο των δρομέων που θα τρέξουν τα 10χλμ, όσο και κάθε άλλου μέλους.

Στις 6.00 το πρωί της Κυριακής τα μέλη του ΣΔΥΒ που θα τρέξουν στον Μαραθώνιο θα πάνε στον σταθμό που βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο, για να μπούνε όλοι μαζί σε ένα από τα λεωφορεία της διοργάνωσης για τον Μαραθώνα. Ομαδική φωτογράφιση θα γίνει στον Μαραθώνα κατεβαίνοντας από το λεωφορείο, και λίγο αργότερα στην αψίδα εκκίνησης.

Οι δρομείς του αγώνα των 5 χιλιομέτρων θα φωτογραφηθούν την Κυριακή στις 7.30 το πρωί στο απέναντι από το Καλλιμάρμαρο.

Αργότερα, το μεσημέρι και το απόγευμα οι δρομείς που θα έχουν τρέξει στα 5 και στα 10 χιλιόμετρα, και οι συνοδοί, θα υποδέχονται σε πολύ όμορφες στιγμές μαζί με δεκάδες χιλιάδες θεατές στη διαδρομή αλλά και στο Καλλιμάρμαρο, τους μαραθωνοδρόμους του συλλόγου.

Η επιστροφή για τον Βόλο την Κυριακή θα γίνει και για τα δύο λεωφορεία στις 18.00 έξω από το ξενοδοχείο Golden Age. Σε περίπτωση που κάποιος δεν παρευρίσκεται ή δεν έχει ειδοποιήσει για καθυστέρηση, σημαίνει ότι άλλαξε τον προγραμματισμό του και δεν επιλέγει την επιστροφή με το λεωφορείο.

Για οποιοδήποτε θέμα τα μέλη μπορούν να επικοινωνούν με τον Κ. Παλάντζα στο 6993953012.

Πρόσθετες πληροφορίες θα ανακοινώνει ο ΣΔΥΒ προς τα μέλη, μέσα από τη σελίδα του.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου εύχεται στους δρομείς του καλό αγώνα, να απολαύσουν κάθε μέτρο της διαδρομής και να περάσουν πολύ όμορφα στην διήμερη εκδρομή!

Ακάθεκτα συμμετείχαν σε 4 ακόμη αγώνες οι δρομείς του ΣΔΥΒ

Δύο βδομάδες πριν τη διεξαγωγή του Αυθεντικού Μαραθωνίου, οι δρομείς του ΣΔΥΒ έτρεξαν σε αρκετούς αγώνες που έγιναν στην Ελλάδα. Το πρωί του Σαββάτου την 28η Οκτωβρίου μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε στην Κρήτη ο Χρήστος Αγνουσιώτης και κατέλαβε τη 2η θέση στα 44 χιλιόμετρα του Sfakia Sky Marathon (υψομετρική 3.050 μέτρα), σε κοινό τερματισμό με τον Φώτη Ματσίγκο και χρόνο 5 ώρες 40:19.

Την Κυριακή στον αγώνα «Λίμνη Νευρόπολη 2023» στο Όρος Καλλίδρομο με εκκίνηση από το Παλαιοχώρι Δωριέων του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας, ο Νίκος Βαούτης έδωσε συνέχεια στους εξαιρετικούς αγώνες του και κατέλαβε τη 2η θέση στα 10 χιλιόμετρα με 1:04:31. Στα 21χλμ 58ος ήταν ο Χαράλαμπος Ταγάρας με 2:52:18 και 91ος ο Γιάννης Μυλωνάς με 3:14:15.

Ο 3ος Παλλατίδειος Ημιορεινός Δρόμος 26,8 χιλιομέτρων έγινε με εκκίνηση από την πλατεία του Αχλαδοχωρίου και τερματισμό στο Σιδηρόκαστρο, και 11ος τερμάτισε ο Κωνσταντίνος Χαρντ με 2:46:04, ενώ 23ος ήταν ο Αλέξανδρος Τσιγάρας με 3:33:57, τρίτος μάλιστα στην κατηγορία. Στα 6χλμ ο Ντίνος Πεταλωτής τερμάτισε 72ος με 41:53.

Η Σταυρούλα Μορφογιάννη έτρεξε και φέτος στο Ladies Run. Ο ξεχωριστός αυτός αγώνας απόστασης 5 χιλιομέτρων γίνεται στον Αστέρα Βουλιαγμένης, αγωνίστηκαν 824 γυναίκες, και η αθλήτρια μέλος του ΣΔΥΒ κατέλαβε την 70η θέση με χρόνο 28:00.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει