Μεϊκόπουλος στον Γ. Κουμιώτη: “Εμείς στο σπίτι φοράμε μάσκα και τηρούμε τις αποστάσεις… Σε λίγες μέρες εμβολιάζομαι… – Χρειάζεται προσοχή, έχουν αυξηθεί οι ενδοοικογενειακές μολύνσεις… Στα όρια και πάλι το Νοσοκομείο του Βόλου…”

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Πρέπει να γίνει άρση του καθεστώτος της πατέντας για τα εμβόλια – Χρειάζεται σωστή υγειονομική επιτήρηση και σωστός υγειονομικός έλεγχος της διασποράς…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Μ. Πέμπτη ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, στέλνοντας τις ευχές του στο ακροατήριο.

Τονίζοντας ότι στο σπίτι του, με την οικογένειά του, φοράνε μάσκα και τηρούν τις αποστάσεις, ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, στεκόμενος στο γεγονός της αύξησης των ενδοοικογενειακών μολύνσεων, που, όπως είπε, φέρνουν και πάλι τα Νοσοκομεία, μεταξύ αυτών και το Νοσοκομείο του Βόλου, στα όρια, προέτρεψε τον κόσμο να συνεχίσει να επιδεικνύει την απαιτούμενη προσοχή και να εμβολιαστεί, κάνοντας μάλιστα ειδική αναφορά στην δική του γενιά και λέγοντας ότι ο ίδιος τις επόμενες ημέρες θα εμβολιαστεί με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Σχολιάζοντας την εμβολιαστική πολιτική, ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος παρατήρησε ότι θα πρέπει να γίνει άρση του καθεστώτος της πατέντας, ώστε να διασφαλιστούν εμβόλια για όλα τα κράτη, ενώ αναφερθείς στην κυβερνητική πολιτική, τόνισε ότι θα πρέπει να γίνεται σωστή υγειονομική επιτήρηση και σωστός υγειονομικός έλεγχος της διασποράς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει