Μεϊκόπουλος στον Γ. Κουμιώτη: “Τραγική η κατάσταση στο Κέντρο Υγείας Βόλου – Ο κ. Σερέτης πιο πολύ ενδιαφέρεται να τρέξει στην εκλογική του Περιφέρεια…”

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Ο Αλέξης Τρίπρας αναγνωρίζεται ως ένας άνθρωπος ο οποίος έχει αναδιαμορφώσει τον προοδευτικό χάρτη της Ευρώπης – Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μεγαλύτερο προοδευτικό κόμμα της Ευρώπης…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Παρασκευής ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, αναφερθείς τόσο σε ζητήματα της Μαγνησίας, όσο και σε θέματα επικαιρότητας.

Αναφερθείς στο Κέντρο Υγείας Βόλου, το οποίο επισκέφτηκε μετά από πρόσκληση των γιατρών και των νοσηλευτών, χαρακτήρισε την κατάσταση τραγική. Ο κ. Μεϊκόπουλος στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός της έλλειψης υπερήχου καρδιάς, ο οποίος, όπως ανέφερε, έχει αχρηστευτεί λόγω παλαιότητας, με αποτέλεσμα εκατοντάδες συμπολίτες να παραπέμπονται στο Νοσοκομείο του Βόλου και όταν δεν μπορούν να βρουν ραντεβού, να απευθύνονται στον ιδιωτικό τομέα με το αζημίωτο.

Ο κ. Μεϊκόπουλος, προχωρώντας λίγο παραπέρα, αναφέρθηκε στον Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Φώτη Σερέτη, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Ο κ. Σερέτης νομίζω ότι δεν παρακολουθεί καθόλου τα τεκταινόμενα… Νομίζω στο ΠΑΣΟΚ πρόσκειται… Πιο πολύ ενδιαφέρεται να τρέξει στην εκλογική του περιφέρεια, παρά να λειτουργήσει ως Διοικητής Υγειονομικής Περιφέρειας, αυτό ξέρω εγώ”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει