Μήνυμα δημάρχου Αλμυρού Εσερίδη για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Διαβάστε το μήνυμα του δημάρχου Αλμυρού, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Με αφορμή την επίσημη ανακοίνωση των βάσεων στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ της χώρας, θα ήθελα να εκφράσω τις από καρδίας ευχές μου σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες που κατέκτησαν την πολυπόθητη εισαγωγή τους στις σχολές της προτίμησής τους. Το σημερινό αποτέλεσμα δικαιώνει τον μακροχρόνιο αγώνα τους και τους πολυετείς κόπους τους.

Η επιτυχία τους αυτή μας προτρέπει να ατενίζουμε το μέλλον με χαρά και αισιοδοξία. Διότι το μέλλον του τόπου μας είναι όλα αυτά τα παιδιά που κοπιάζουν καθημερινά και αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο, αψηφώντας την δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας.

Άξιοι συγχαρητηρίων όμως είναι τόσο οι γονείς που παρά τις συνθήκες που επικρατούν γύρω μας, στηρίζουν τα παιδιά τους με κάθε μέσο, όσο και οι εκπαιδευτικοί που με μεθοδικότητα και ορθή διδασκαλία μεταδίδουν τις γνώσεις τους στα παιδιά.

Όσο για τους μαθητές και τις μαθήτριες που δεν πέτυχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα, θα ήθελα να τους προτρέψω να συνεχίσουν με το ίδιο σθένος και τον ίδιο ζήλο την προσπάθειά τους. Η ζωή ανοίγεται μπροστά τους και παρά τα εμπόδια που υπάρχουν στο δρόμο ορισμένες φορές, πρέπει να συνεχίσουν να κυνηγούν τα όνειρά τους.

Εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλους και ευελπιστώ ο νέος κύκλος που ανοίγεται μπροστά, με το ξεκίνημα των φοιτητικών χρόνων, να είναι δημιουργικός και γεμάτος εμπειρίες.

Ο Δήμαρχος Αλμυρού

Δημήτριος Κυριάκου Εσερίδης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει