Μήνυμα του Δημάρχου Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέου για τη νέα σχολική χρονιά

“Θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας…”

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Η σημερινή (Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου) μέρα αποτελεί την αφετηρία της νέας σχολικής χρονιάς για τις χιλιάδες των μαθητών και των εκπαιδευτικών μας, στον συναρπαστικό αγώνα για την κατάκτηση της γνώσης, απαραίτητου εργαλείου για την κατάκτηση του μέλλοντος και για τη διαμόρφωση μιας καλύτερης κοινωνίας.

Σε αυτόν τον καθημερινό, συναρπαστικό, αγώνα όλοι, μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς και κηδεμόνες, πρέπει να οπλιστούν με υπομονή, ψυχική δύναμη, αλλά, κυρίως, με πίστη ότι οι στόχοι, οι προσδοκίες και τα όνειρά τους θα πραγματωθούν. Και τους το εύχομαι με όλη μου την καρδιά.

Σε ό,τι μας αφορά ως Δημοτική Αρχή και γι αυτή τη χρονιά επιδείξαμε το αμέριστο ενδιαφέρον μας και καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια για τη δημιουργία ενός σχολικού περιβάλλοντος, που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προϋποθέσεις που απαιτεί μια ολοκληρωμένη και αποτελεσματική εκπαιδευτική διαδικασία, υλοποιώντας, για τις αναγκαίες επισκευές, διαμορφώσεις και παρεμβάσεις στα διδακτήρια, εργολαβίες ύψους άνω των δύο εκατομμυρίων ευρώ.

Δηλώνουμε, δε, ότι θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας του Δήμου μας, προκειμένου να επιτύχουμε όλοι μαζί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την αρτιότερη λειτουργία των σχολείων μας.

Καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο.»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει