Μουλάς στο Marconi 96,1: Στόχος μας είναι η 1η Κυριακή. Έχει τεράστιο ρεύμα ο Αχιλλέας Μπέος

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Σε δύο Τετάρτες η παρουσίαση του ψηφοδελτίου – Έχουν χάσει τον κομματικό έλεγχο των ψηφοφόρων, οι ψηφοφόροι στον Δήμο Βόλου είναι ανεξέλεγκτοι, ψηφίζουν κατά βούληση…”

“Στόχος μας είναι η 1η Κυριακή, Έχει τεράστιο ρεύμα ο Αχιλλέας Μπέος…”, δήλωσε μεταξύ άλλων, αναφερθείς στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για τον Δήμο Βόλου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου και εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό υπό τον Αχιλλέα Μπέο, Γιώργος Μουλάς, μιλώντας στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη.

Ο κ. Μουλάς φιλοξενήθηκε στο Radio Marconi 96,1 F.M. με αφορμή την αποστολή του Δήμου Βόλου στην Κίνα και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Shinan, του Δήμου Qingdao της επαρχίας Shandog, κατά την διάρκεια επίσκεψης της οποίας υπεγράφη σύμφωνο για την καθιέρωση φιλικής σχέσης και συνεργασίας μεταξύ των δύο πόλεων.

Αναφερθείς σ’ αυτή καθ’ αυτήν την επίσκεψη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου μίλησε αφενός για τις συζητήσεις που αναπτύχθηκαν μεταξύ των δύο πλευρών και τις προοπτικές της συνεργασίας τους αλλά και στην αντίστοιχη επίσκεψη αποστολής από την Κίνα προς το Βόλο το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

O κ. Μουλάς αναφέρθηκε και στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για τον Δήμο Βόλου, λέγοντας ότι η παρουσίαση του ψηφοδελτίου αναμένεται σε δύο Τετάρτες, τονίζοντας ωστόσο ότι την επίσημη ανακοίνωση θα κάνει ο ίδιος ο Δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος, αναφερθείς στον οποίο παρατήρησε ότι έχει τεράστιο ρεύμα. Εξάλλου, όπως τόνισε, “Στόχος μας είναι η 1η Κυριακή… Έχουν χάσει τον κομματικό έλεγχο των ψηφοφόρων, οι ψηφοφόροι στον Δήμο Βόλου είναι ανεξέλεγκτοι, ψηφίζουν κατά βούληση…”.

Στη συνέχεια ο κ. Μουλάς μίλησε με ακροατές στην ανοιχτή τηλεφωνική γραμμή.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη στο Radio Marconi 96,1 F.M.:

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει