Μπέος για 32η ΤΑΞΠΝ: Καλούμε πολίτες και φορείς να παραμείνουν ενωμένοι και με αποφασιστικότητα να συνεχίσουμε τον αγώνα

“Γελοιότητα και ξεφτίλα των τοπικών κομματικών στελεχών – καρτούνς του ΣΥΡΙΖΑ…”

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Δυστυχώς οι επιφυλάξεις και οι φόβοι, παρά την ειλικρινή μας ελπίδα περί του αντιθέτου, επιβεβαιώθηκαν και «πριν αλέκτορα φωνήσαι» ήρθε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας από τη Λάρισα να ξεκαθαρίσει ότι η μεταφορά της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών από το στρατόπεδο «Γεωργούλα» θα πραγματοποιηθεί και ότι η προσωρινή αναστολή που δόθηκε δεν αλλάζει κάτι από τον σχεδιασμό του.

Η κυνική, αλλά και λόγω ειλικρίνειας άξια συγχαρητηρίων δήλωση του υπουργού, θα μπορούσε να αποτελέσει άλλη μια αιτία για να «γλεντήσουμε» με την γελοιότητα και την ξεφτίλα των τοπικών κομματικών στελεχών – καρτούνς του ΣΥΡΙΖΑ και την ανεπάρκεια και αδυναμία των βουλευτών και υφυπουργών του, αν το διακύβευμα δεν ήταν τόσο μεγάλο και σημαντικό για την τοπική μας κοινωνία.

Μόλις πριν λίγες ώρες με ψήφισμά μας, από το Δημοτικό Συμβούλιο, υπογραμμίζαμε την ανάγκη όλοι οι πολίτες και οι φορείς να παραμείνουν σε εγρήγορση, αφού ήταν περισσότερο από οφθαλμοφανές ότι η προσωρινή αναστολή δεν αποτελούσε παρά ένα πολιτικάντικο ελιγμό για να κερδηθεί χρόνος εν όψει εκλογών.

Σήμερα, και με ξεκαθαρισμένη τη θέση του υπουργού, καλούμε όλους τους πολίτες και τους φορείς να παραμείνουν ενωμένοι και με αποφασιστικότητα να συνεχίσουμε τον αγώνα για την ανατροπή της καταστροφικής, για την τοπική μας κοινωνία, αυτής απόφασης, ώστε η Ταξιαρχία να παραμείνει, αφού οι αιτιάσεις που διατυπώθηκαν περί δήθεν ανάγκης μεταφοράς της δεν πείθουν και απορρίπτονται από τους ειδικούς.

ΥΓ. Περιμένουμε, με ενδιαφέρον, την επόμενη ανακοίνωση της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ. Για να δούμε αν τα μίκυ μαους αυτά έχουν τερματίσει το παπατζιλκίκι ή έχουν ακόμη περιθώρια.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει