ΜΠΡΑΒΟ της!! ΚΙ ΟΜΩΣ!! ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΠΟΙΩΝ η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΟΛΥΝΔΡΙΝΗ το ΠΡΩΪ στο RADIO MARCONI 96,1 F.M. με ΠΕΡΙΣΣΙΟ ΘΑΡΡΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΕ τα ΛΟΓΙΑ της!!

Tην ώρα που κάποιοι ψάχνουν από το δροσερό κλιματιζόμενο χώρο τους να βρουν πολιτικά σκαλάκια για να ανέβουν σε βάρος άλλων, κάποιοι εκεί έξω δίνουν τον αγώνα τους.

Τριαντόπουλος, Μπέος, Αγοραστός, Κολυνδρίνη και Μαλαματίνης, τρία ολόκληρα 24ωρα ήταν έξω ως μη όφειλαν τυπικά, αλλά ως επιβαλλόταν ανθρώπινα.

Με περίσσιο θάρρος όπως πάντα η Κολυνδρίνη το πρωί στο Radio Marconi 96,1 F.M. δεν μάσησε τα λόγια της!

Απέδωσε ξεκάθαρα την ευθύνη για απουσία συντονισμού και κακή εκτίμηση των γεγονότων στο συντονιστή Στρατηγό της πυροσβεστικής Δεδούση που αντικατέστησε την ώρα της κρίσης τον προηγούμενό του Φαλάρα χθές το πρωί, χωρίς καν να ξέρει την περιοχή!

Το πρόσταγμα κάθε ενέργειας το είχε αποκλειστικά εκείνος! Εμείς γίναμε οι “θεραπαινίδες” και κάναμε ό,τι μας ζητούσαν ! Δήμος και Περιφέρεια στέλναμε μηχανήματα και το συντονισμό τους τον είχε εκείνος! Δεν προστατεύτηκε η Περιοχή, δεν εκτιμήθηκε σωστά η επικινδυνότητα! Είμαι εξοργισμένη!

ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΟ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΥΠΕΡΕΒΑΛΑΝ ΕΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΛΑΘΟΣ ΕΝΤΟΛΕΣ! ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΜΕ!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει