Να μας ζήσουν! Ο Αντώνης Κουμιώτης και η Ευαγγελία Γιαλίδη ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου

Κουμπάροι οι Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη – Χαλαστάρα, η Οικονομική Διευθύντρια του Ομίλου Βερόπουλου Μαρία Σπάθη – Νικολαϊδου και ο Βολιώτης επιχειρηματίας Σταύρος Γιαγιάς

Ήταν ένας γάμος ξεχωριστός, βασισμένος στις προσωπικότητες των ίδιων των πρωταγωνιστών του, γεγονός που αποτυπώθηκε τόσο στο μυστήριο, όσο όμως και στο ατελείωτο πάρτυ που ακολούθησε μέχρι να βγει ο ήλιος πάνω από το φιλόξενο Hotel Portaria της οικογένειας Θεοδώρου στην Πορταριά Πηλίου.

Λίγες ώρες νωρίτερα, το απόγευμα του Σαββάτου και μόλις λίγα μέτρα πιο κάτω, στον γραφικό και πανέμορφο Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πορταριάς, ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού, Αρχιμανδρίτης Αγάθωνας Ντάτσιος, συνοδευόμενος από τον πρωτοψάλτη και πρόεδρο των Ιεροψαλτών της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού, Γεώργιο Σιώκο, τελούσε το ιερό μυστήριο του γάμου δυο νέων συμπολιτών μας, του δικού μας Αντώνη Κουμιώτη και της εκλεκτής της καρδιάς του, δικηγόρου, Ευαγγελίας Γιαλίδη.

Κουμπάροι τους και συνοδοιπόροι σε αυτή τη νέα ζωή, από την πλευρά του Αντώνη η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων, Δωροθέα Κολυνδρίνη και ο γνωστός Βολιώτης επιχειρηματίας Σταύρος Γιαγιάς και από την πλευρά της Ευαγγελίας η εξαδέλφη της οικονομική διευθύντρια του Ομίλου Βερόπουλου Μαρία Σπάθη – Νικολαϊδου.

Τα πρώτα τους κοινά βήματα στη ζωή, βγαλμένα κυριολεκτικά από παραμύθι, κάτι που αποτύπωσαν με τον πιο υπέροχο τρόπο στον στολισμό, τόσο του προαύλιο χώρου της εκκλησίας όσο και του ξενοδοχείου Πορταριά, οι μετρ του είδους Έλενα και Στέλιος Φαλτάκας της τοπικής επιχείρησης The Flower Edem.

Η συνέχεια, για όσους γνωρίζουν την Εύα και τον Αντώνη, ήταν η αναμενόμενη. Δυο τόσο διαφορετικοί κόσμοι, που κι όμως… η μεταξύ τους χημεία είναι τόσο δυνατή, κατάφεραν να συμπαρασύρουν όλους τους καλεσμένους σ’ ένα αξέχαστο παιδικό παραμύθι που θα θυμούνται σίγουρα για όλη τους τη ζωή.

Με συμμάχους την οικογένεια Θεοδώρου του Hotel Portaria και του απίθανου προσωπικού του, τον στενό φίλο και χρόνια συνεργάτη της οικογένειας του γαμπρού Μάνθο Μπάντελη της τοπικής επιχείρησης Omega Sound που επιμελήθηκε των μουσικών επιλογών αλλά και τον τεράστιο Πασχάλη Αρβανιτίδη, ο οποίος μαζί με τον Αρίωνα Αβατάγγελο, αποτέλεσαν τις εκπλήξεις της βραδιάς, Εύα και Αντώνης, από κοινού με τους κουμπάρους τους Δωροθέα, Μαρία και Σταύρο, ξεσήκωσαν του πάντες μέχρι να βγουν οι πρώτες αχτίδες του ήλιου, σε ένα πραγματικά αξέχαστο πάρτυ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ολόκληρη η βραδιά κινηματογραφήθηκε και φωτογραφήθηκε από την επίσης τοπική επιχείρηση Timeline Filmmakers, υλικό της οποίας χρησιμοποιήθηκε και για τις ανάγκες του ρεπορτάζ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει