Νέα επικοινωνία του Κων. Μαραβέγια με τον Β. Κοντοζαμάνη για τα προβλήματα του Νοσοκομείου Βόλου

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Την άμεση αντίδραση του βουλευτή Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνου Μαραβέγια προκάλεσαν δηλώσεις του προέδρου των νοσοκομειακών γιατρών Βόλου κ. Παύλου Μαλινδρέτου για την ασφυκτική πίεση που δέχεται το τελευταίο διάστημα το «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου λόγω της αύξησης των εισαγωγών ασθενών με κορωνοϊό.

Ο κ. Μαραβέγιας επικοινώνησε σήμερα με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη και του εξέθεσε, για μια ακόμη φορά, τα προβλήματα που δυσχεραίνουν το έργο των γιατρών και νοσηλευτών στο Νοσοκομείο του Βόλου. Ο βουλευτής επανέλαβε την ανάγκη να προχωρήσουν χωρίς άλλη καθυστέρηση οι διαδικασίες για την κάλυψη οργανικών θέσεων σε ιατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό, υπογραμμίζοντας ότι έναν και πλέον χρόνο μετά την έναρξη της πανδημίας η κόπωση και η εξάντληση «γονατίζουν» τους εργαζόμενους. Επίσης, έθεσε τα ζητήματα του εξοπλισμού και των υποδομών, ζητώντας από τον αναπληρωτή υπουργό υγείας να εντείνει την προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν το «Αχιλλοπούλειο».

Από την πλευρά του ο κ. Κοντοζαμάνης ευχαρίστησε τον βουλευτή για την ενημέρωση και υποσχέθηκε να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για την εξεύρεση λύσεων, προκειμένου το Νοσοκομείο του Βόλου να συνεχίσει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πολιτών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει