Ο Χρήστος Μπουκώρος στην κεντρική προεκλογική του ομιλία στο Βόλο

«Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου γι’ αυτή την εντυπωσιακή υποδοχή. Από την καρδιά του Βόλου μας, φεύγει ένα μεγάλο μήνυμα, ένα μήνυμα νίκης, αλλαγής σελίδας, ένα μήνυμα για τη φωτεινή Ελλάδα που πρέπει να ανταμώσουμε…

Τελειώνουμε την Κυριακή. Την αντιπολίτευση, πλέον, έχει αναλάβει ο ίδιος ο ελληνικός λαός, που το έδειξε στις ευρωεκλογές και θα το δείξει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την ερχόμενη Κυριακή, δίνοντας την αυτοδυναμία στη Νέα Δημοκρατία», τόνισε, συμπληρώνοντας ότι όλοι πλέον κατανοούν πως η χώρα τα τελευταία χρόνια έχει χάσει τεράστιες ευκαιρίες να βγει μόνιμα από την κρίση, πληρώνοντας τα επαναστατικά τερτίπια, τις καθυστερήσεις και τις ιδεοληψίες της απερχόμενης κυβέρνησης.

Ο Χρήστος Μπουκώρος κάλεσε τους πολίτες να επιβεβαιώσουν με την ψήφο τους στη Νέα Δημοκρατία ότι δεν επιθυμούν άλλους πειραματισμούς με την τύχη της χώρας, αντίθετα ζητούν πολιτική σταθερότητα και ανάπτυξη της οικονομίας, για τα οποία έχει δεσμευτεί η Νέα Δημοκρατία. Αναφέρθηκε σε όλα τα διαρθρωτικά μέτρα που θα υιοθετηθούν, ενώ ταυτόχρονα μίλησε και για τα πρώτα νομοσχέδια που θα κατατεθούν προς ψήφιση από την καινούργια Βουλή.

Την Κυριακή οι εκλογές αποτελούν μία σπάνια ευκαιρία και για τη Μαγνησία, συνέχισε ο Χρήστος Μπουκώρος, τονίζοντας την αναγκαιότητα να εφαρμοστεί, επιτέλους, ένα ενιαίο μοντέλο ανάπτυξης και αξιοποίησης των πλούσιων υποδομών που διαθέτει ο νομός.

Χαρακτήρισε την αντιμετώπιση των επενδύσεων σε Νηες και Αλατά από την κυβέρνηση ως τα δύο μικρά «Ελληνικά» της Μαγνησίας και δήλωσε με έμφαση πως το πρώτο που θα πρέπει να γίνει είναι να παραμεριστούν τα προσωπικά συμφέροντα και όλοι οι τοπικοί φορείς να αγωνιστούν από κοινού, βάζοντας μπροστά την ανάπτυξη και τα συμφέροντα της περιοχής…

Αυτά τα τέσσερα χρόνια εργάστηκα σκληρά για τη Μαγνησία. Σας καλώ να πορευτούμε μαζί, άσχετα με το τι ψηφίζατε μέχρι χθες. Υπάρχει αυτή η φωτεινή Ελλάδα που όλοι έχουμε στην καρδιά μας και στο μυαλό μας. Θα την ανταμώσουμε την ερχόμενη Κυριακή στις κάλπες και θα την ανταμώνουμε καθημερινά μέσα από την προσπάθειά μας να πάμε την Ελλάδα καλύτερα, να πάμε την Ελλάδα ψηλότερα!» κατέληξε στην ομιλία του ο Χρήστος Μπουκώρος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει