Ο δήμαρχος Σκιάθου Πρεβεζάνος άδειασε ραδιοφωνικά τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΣ

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Δεν έχω πρόβλημα εγώ, ούτε με τον περιφερειάρχη, ούτε με την κα Κολυνδρίνη… Αυτά είναι εφευρέσεις ορισμένων για να δημιουργήσουν πρόβλημα”

Άστραψε και βρόντηξε το πρωί της Παρασκευής στα ερτζιανά ο δήμαρχος της Σκιάθου Δημήτρης Πρεβεζάνος, μιλώντας στο “Radio Marconi 96,1 F.M.”.

Ερωτηθείς ανοιχτά από τον Αντώνη Κουμιώτη για το τί συμβαίνει στο εσωτερικό της δημοτικής του παράταξης, ο δήμαρχος εξήγησε ότι υπάρχει θέμα με τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΣ, “ο οποίος έχει πλέον αποστασιοποιηθεί”, όπως είπε χαρακτηριστικά, “άσχετα εάν σε θέματα που έχουν σχέση με την ομάδα δεν έχει διαφοροποιηθεί”.

Ο κ. Πρεβεζάνος προχώρησε λίγο παρακάτω, λέγοντας ότι έβλεπε από το καλοκαίρι τα προβλήματα, με την δυσοσμία κ.α. θέματα που αφορούν στην επιχείρηση και τα οποία έλυνε ο ίδιος προσωπικά με τον διευθυντή. Τέλος αναφέρθηκε και στην ανασυγκρότηση της ΔΕΥΑΣ, γεγονός που πλέον είναι υποχρεωμένοι να κάνουν μετά και το νέο Νόμο για την αυτοδιοίκηση.

Στην συνέχεια της συζήτησης και σε ιδιαίτερα εντόνο ύφος, ο κ. Πρεβεζάνος αναφέρθηκε και σε αυτούς που προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα μεταξύ του ίδιου και του περιφερειάρχη Θεσσαλίας, λέγοντας πως δεν έχει κανένα πρόβλημα, ούτε με τον περιφερειάρχη, ούτε με την κα Κολυνδρίνη, την οποία συμπαθεί ιδιαίτερα, αποδίδοντας τα όσα λέγονται σε σκοπιμότητες ανθρώπων που δεν θα κατονομάσει, αφού θα φανούν στην πορεία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει