Ο Βολιώτης Καρακάνας το τερμάτισε: Έφτιαξε Κανναβότυρο και “τίναξε” την Athens Cannabis Expo στον αέρα

Ακόμα αναρωτιούνται στο γήπεδο Tae Kwon Do στο Π. Φάληρο από πού τους ήρθε

Άνοιξε τις πύλες της την Παρασκευή και για τρεις ημέρες φιλοξένησε χιλιάδες επισκέπτες, μεταξύ των οποίων τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, τον σύμβουλο του πρωθυπουργού Νίκο Καρανίκα, τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Τσιρώνη, τον Γ.Γ. Βιομηχανίας του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης Ευστράτιο Ζαφείρη και πολλούς άλλους, οι οποίοι με ιδιαίτερη προσοχή είδαν από κοντά τα εκθέματα τουλάχιστον 100 και πλέον επιχειρηματιών και πληροφορήθηκαν για τα τελευταία επιτεύγματα σχετικά με την ιατρική και βιομηχανική χρήση της κάνναβης.

Και όμως… το ενδιαφέρον σ’ αυτή την πρώτη έκθεση κάνναβης, το κέρδισε για άλλη μια φορά επάξια η Μαγνησία, η οποία εκπροσωπήθηκε από τον Παναγιώτη Καρακάνα, επικεφαλής της ομώνυμης Τυροκομικής Μονάδας που ιδρύθηκε το 1970 στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας και συνεχίζει την μακρά οικογενειακή παράδοση.

Ο Παναγιώτης, πτυχιούχος Τεχνολογίας Τροφίμων, με master στην Τυροκομία από το Πανεπιστήμιο του Ρέντινγκ, μετά το Μαυροσκορδάτο κασέρι που κατακτά ήδη τις αγορές του εξωτερικού με πρώτη αυτήν της Ολλανδίας, αυτή τη φορά δημιούργησε το “Κανναβότυρο”, ένα μοναδικό ελληνικό τυρί με ανθό και σπόρο ελληνικής βιολογικής κάνναβης και μάλιστα παραγωγής εξ’ ολοκλήρου εντός του Ν. Μαγνησίας από το Τυροκομείο Καρακάνα στο Στεφανοβίκειο, με πρώτη ύλη από την Κοκκίνα Μαγνησίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει