Ο Βόλος μάγεψε και την Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Salon de Vacance στο Βέλγιο

Από τις 7 έως τις 10 Φεβρουαρίου

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ο Δήμος Βόλου / Αντιδημαρχία Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Τουρισμού σε συνεργασία με την Επιτροπή Τουρισμού Δήμου Νοτίου Πηλίου και με την στήριξη του Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου και της Ένωσης Ξενοδόχων συμμετείχε στην έκθεση Salon des Vacances στις Βρυξέλλες, από 7 έως 10 Φεβρουαρίου, με σκοπό τη διατήρηση της αγοράς και για το 2019.

Ο Προορισμός ως Βόλος και Πήλιο συμμετείχε ως συνεκθέτης του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).

Η παρουσία της περιοχής στην αγορά του Βελγίου θεωρήθηκε αναγκαία, ιδιαίτερα μετά την διακοπή της απευθείας αεροπορικής σύνδεσης της περιοχής με το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, ώστε να συγκρατηθεί οποιαδήποτε απώλεια επισκεπτών από αυτή την αρνητική εξέλιξη.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης διαπιστώθηκε ότι στο κοινό των Βέλγων υπάρχουν πάντα θερμοί υποστηριχτές του προορισμού, ως αποτέλεσμα προηγούμενης επίσκεψής τους η οποία επιβεβαίωσε τις προσδοκίες τους για έναν όμορφο και αυθεντικό προορισμό και η οποία συνδυάστηκε με πολύ καλού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας. Αυτός ο συνδυασμός φαίνεται να οδηγεί σε επαναλαμβανόμενους επισκέπτες κάτι επιθυμητό για τον προορισμό που προσδοκά στην διατήρηση αλλά και αύξηση των επισκεπτών μετά την προσπάθεια προβολής των προηγούμενων ετών.

Ο ΕΟΤ είχε δυναμική παρουσία στην έκθεση με περίπτερο 200 τ.μ. και με συμμετοχή αριθμού ρεκόρ συνεκθετών, όπου εκτός από τον Βόλο και το Πήλιο συμμετείχαν οι Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Νοτίου Αιγαίου, Βορείου Αιγαίου, Κρήτης, Πελοποννήσου, ο Δήμος Κω, η ΠΡΟ-ΤΟΥΡ (Ρόδος), ο Οργανισμός Τουρισμού Χαλκιδικής, η Πανελλήνια Ένωση Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Κάμπινγκ και τουριστικές επιχειρήσεις.

Το πρόγραμμα προβολής συνεχίζεται με τις εκθέσεις του Τελ Αβίβ, Σόφιας, Μονάχου και Ρουμανίας για τον μήνα Φεβρουάριο ενώ ακολουθούν οι εκθέσεις Παρισιού και Λευκωσίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει