Παναγιώτης Διολλέτας στο Marconi 96,1: Τεράστιο κεφάλαιο ο Πρεβεζάνος, τεράστια και η πρόκληση να αφήσουμε το δικό μας στίγμα πλέον

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Επιδιώκουμε να περάσουμε στη 2η Κυριακή και αυτό είναι στο χέρι των συνδημοτών μας…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Παρασκευής ο υποψήφιος Δήμαρχος Σκιάθου με τον συνδυασμό “Νέοι Ορίζοντες για τη Σκιάθο” Παναγιώτης Διολλέτας.

Ο Παναγιώτης Διολλέτας, δημοτικός σύμβουλος της νυν δημοτικής αρχής υπό τον Δημήτρη Πρεβεζάνο, εξήγησε το πλαίσιο αλλά και τις διεργασίες μέσω των οποίων αποφασίστηκε και εν τέλει δημιουργήθηκε ο νέος συνδυασμός, με το τεράστιο ποσοστό ανανέωσης των προσώπων.

Χαρακτηρίζοντας τον Δημήτρη Πρεβεζάνο τεράστιο κεφάλαιο για την Σκιάθο, ο Παναγιώτης Διολλέτας μίλησε για μια επίσης τεράστια πρόκληση να αφήσει η νέα γενιά, ο νέος συνδυασμός το δικού του στίγμα πλέον.

Στόχος και ζητούμενο, όπως εξήγησε ο υποψήφιος Δήμαρχος, είναι η 2η Κυριακή “και αυτό στο χέρι των συνδημοτών μας. Ελπίζω αυτή τη φορά να γυρίσουμε σελίδα, να είναι η αρχή ενός διαφορετικού τρόπου σκέψης, γιατί αν κοιτάξουμε από σήμερα και πίσω θα δούμε ότι έγιναν πάρα πολλά λάθη και τα λάθη έγιναν γιατί πολλές φορές ήταν και λάθος οι επιλογές των προσώπων, που εκλέχθηκαν ίσως με άλλα κριτήρια…”, τόνισε μεταξύ άλλων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει