Πρόεδρος ΕΣΒ για βουλευτές και υφυπουργό ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας: Είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά που μας αγνοούν

ΑΚΟΥΣΤΕ το ΗΧΗΤΙΚΟ

Βολές προς τους βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας ειδική αναφορά στην συντοπίτισσα υφυπουργό Οικονομικών, εξαπέλυσε ο νέος πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου Απόστολος Οντόπουλος, μιλώντας στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη, στον απόηχο της παρουσίασης των αποτελεσμάτων της έρευνας που πραγματοποίησε ο Σύλλογος κατά την διάρκεια των θερινών εκπτώσεων και από την οποία προκύπτει νέα μείωση του τζίρου των τοπικών επιχειρήσεων.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Οντόπουλος είπε χαρακτηριστικά: “Όσον αφορά τους κυβερνητικούς βουλευτές, κανένας του, ούτε καν με μία επιστολή, δεν παρευρέθη στην εκδήλωση. Mας λυπεί ιδιαίτερα το γεγονός, είναι κάτι το οποίο μας εξοργίζει, είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά που μας αγνοούν οι συγκεκριμένοι βουλευτές. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε το λόγο.

Έχουμε την τιμή να έχουμε την υφυπουργό Οικονομικών, να είναι από αυτόν τον τόπο και δυστυχώς δεν μας τίμησε ούτε με μία επιστολή, να χαιρετίσει την προσπάθεια αυτή, η οποία έγινε με ιδίους πόρους του Εμπορικού Συλλόγου, εργάστηκαν άνθρωποι σε αυτό, συμμετείχε ένα πολύ μεγάλο μέρος της τοπικής αγοράς. Εμείς, δεν θα το ξεχάσουμε αυτό, αυτή την αδιαφορία θα την θυμόμαστε”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει