Προληπτικές πνευμονολογικές εξετάσεις στους Πυροσβεστικούς Υπαλλήλους της Μαγνησίας την Τρίτη και την Τετάρτη

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

Την προσεχή εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη και Τετάρτη 14-15 Νοεμβρίου, στις εγκαταστάσεις της ΠΥ Βόλου θα πραγματοποιηθεί πνευμονολογικός έλεγχος των Πυροσβεστικών Υπαλλήλων των Υπηρεσιών που ανήκουν στο δυναμικό της Διοίκησης Π.Υ. Ν. Μαγνησίας, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, η οποία συνεχίζεται ως εξής:

“Ο έλεγχος αυτός υλοποιείται μετά από σχετικό αίτημα της Υπηρεσίας μας κι άμεση ανταπόκριση από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και ιδιαίτερα από τον Dr. Πνευμονολογίας κ. Κωνσταντίνο Ι. Γουργουλιάνη.

Η εν λόγο δράση δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την καθοριστική συνδρομή των ΑΧΕΠΑΣ Μαγνησίας (AHEPA Chapter HJ-13 Argonauts Magnesia GR- Ελληνοαμερικανική Ένωση για την Πρόοδο της Εκπαίδευσης), που παρέχουν τα απαιτούμενα υλικά για την διενέργεια της εξέτασης.

Η Διοίκηση της Υπηρεσίας μας, αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της πρόληψης, δεδομένης της φύσης και της επικινδυνότητας του πυροσβεστικού επαγγέλματος, θεωρεί την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης εξέτασης μείζονος σημασίας, προκειμένου να διαφυλαχθεί η υγεία των υπαλλήλων που καθημερινά εκτίθενται σε ακραίες συνθήκες και περιβάλλον ιδιαίτερα επιβλαβές.

Ως εκ τούτου ευχαριστεί θερμά τόσο τον Dr Πνευμονολογίας κ. Κωνσταντίνο Ι. Γουργουλιάνη, όσο και τους ΑΧΕΠΑΣ Μαγνησίας, που με την δική τους συνεισφορά συμβάλλουν στη θωράκιση της υγείας των πυροσβεστών που υπηρετούν στη Μαγνησία, ώστε κι αυτοί με τη σειρά τους να ανταποδώσουν στο κοινωνικό σύνολο το μέγιστο των υπηρεσιών τους.

*(Οι ώρες πραγματοποίησης των εξετάσεων θα είναι 09:00΄με 13:00’ και την Τρίτη (14/11) θα διεξαχθούν υπό την εποπτεία του Dr Πνευμονολογίας κ. Κωνσταντίνου Ι. Γουργουλιάνη, ο οποίος θα τεθεί στη διάθεση των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων – περί Ω/10:15’- προκειμένου να δώσει λεπτομέρειες της δράσης και να απαντήσει σε ερωτήσεις)”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει