Προσφορά σχολικών ειδών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο από το Σωματείο Εργαζομένων της ΑΓΕΤ

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Σχολικά είδη προσέφερε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου το «Σωματείο Εργαζομένων της ΑΓΕΤ», ως μια κίνηση αλληλεγγύης και προσφοράς στους μαθητές που ωφελούνται από τη δομή. Το «Σωματείο Εργαζομένων της ΑΓΕΤ» δείχνει συνεχώς την έμπρακτη υποστήριξη του προς τη Δομή του Δήμου, η οποία λειτουργεί προς όφελος όσων συμπολιτών βρίσκονται σε ανάγκη.

Μέλη του Δ.Σ του Σωματείου, μέσω της δημοτικής συμβούλου και πρώην Αντιδημάρχου κας Αναγνώστου-Στάθη Παρασκευής, προσέφεραν διάφορα σχολικά είδη, τα οποία παρέδωσαν στον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας & Αλληλεγγύης του Δήμου Βόλου, κ. Ευθύμιο Τζούνη, στον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Απόστολο Ζαρκάδα – Βεργή και τον εκπρόσωπο του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Κωνσταντίνο Στάμο.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας & Αλληλεγγύης κ. Ευθύμιος Τζούνης δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά το Σωματείο Εργαζομένων της ΑΓΕΤ για τη συνεχή ενίσχυση και υποστήριξη. Σ’ αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε, η κάθε προσφορά για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας είναι πολύτιμη και την αξιοποιούμε με υπευθυνότητα και σεβασμό. Με τη συμβολή των συμπολιτών μας, αρκετών επιχειρήσεων-αρωγών, συλλόγων και σωματείων, συγκεντρώνουμε σημαντικές ποσότητες σχολικών ειδών και τροφίμων που αποτελούν απαραίτητα εφόδια για τους μαθητές, οι οικογένειες των οποίων αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης. Στόχος μας είναι με την έναρξη κάθε νέας σχολικής χρονιάς να παρέχουμε τα απαραίτητα σχολικά στις οικογένειες που αδυνατούν να καλύψουν τις συγκεκριμένες ανάγκες».

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Βόλου συνιστά Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών, η οποία συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Θεσσαλία 2014-2020» και στηρίζει ευπαθείς ομάδες πληθυσμού του Δήμου Βόλου, οι οποίες διαβιούν κάτω από το όριο της φτώχειας. Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια συγκέντρωσης σχολικών ειδών για την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2421055156, ή ακόμα και να το επισκεφθούν στη διεύθυνση: Κουρουνιώτη- Ολυμπιονίκη Αγνώντα, στην περιοχή Κάραγατς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει