Προβολή της Αλοννήσου σε διεθνή Μέσα για τον καταδυτικό τουρισμό

Δήμαρχος Βαφίνης: Η προσέλκυση του κοινού ειδικών ενδιαφερόντων κατατάσσεται υψηλά στη λίστα προτεραιοτήτων μας για την προβολή του νησιού

Την τιμητική τους είχαν το θαλάσσιο πάρκο και ο βυθός της Αλοννήσου στο νέο προγραμματισμένο δημοσιογραφικό ταξίδι του Δήμου.

Με εξειδίκευση στον καταδυτικό Τουρισμό, η έμπειρη Βρετανίδα blogger Florine Quirion, επισκέφτηκε τον οικολογικό παράδεισο των Σποράδων το διάστημα 16 – 23 Αυγούστου, προκειμένου να αποτυπώσει τον θαλάσσιο πλούτο της Αλοννήσου, καθώς και να βιώσει την φιλοξενία, το φυσικό κάλλος, την τοπική κουζίνα και τις δραστηριότητες που προσφέρει ο προορισμός στη διάρκεια της θερινής σεζόν.

Στην σχετική ανακοίνωση σημειώνεται πως η κυρία Quirion αρθρογραφεί στο διεθνές blogspot της Thomas Cook και στο εξειδικευμένο website – blog, WorldAdvertureDivers.com με καθιερωμένη παρουσία και ανταπόκριση σε δεκάδες χιλιάδες φίλους της κατάδυσης.

“Η προσέλκυση του κοινού ειδικών ενδιαφερόντων κατατάσσεται υψηλά στη λίστα προτεραιοτήτων μας για την προβολή του νησιού”, σχολιάζει ο Δήμαρχος Αλοννήσου κ. Πέτρος Βαφίνης, που σε συνεργασία με την Τουριστική Επιτροπή και την εταιρία Τουριστικού Consulting Re:make, δρομολογεί τις επόμενες δράσεις προβολής για την άμεση στόχευση σε αγορές του εξωτερικού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει